Diskusi bisnes ternak ikan talapia

CG Sponsors




shah_kajang

Fun Poster
Joined
Jan 21, 2010
Messages
733
Reaction score
32
Points
20
kepada penternak talapia..saya nak cari pembekal ikan talapia hidup

detail

ikan talapia bunga (kim fong) merah pun boleh dipertimbangkan
berat 800-1kg
perlu penghantaran ke kajang
boleh support >500kg setiap bulan

harga ditawarkan rm7.00 sekilo
kalau dapat lagi rendah lagi bagus..huhuhu

pm saya k
 
Sponsored Post

[email protected]

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2009
Messages
129
Reaction score
0
Points
10
kepada penternak talapia..saya nak cari pembekal ikan talapia hidup

detail

ikan talapia bunga (kim fong) merah pun boleh dipertimbangkan
berat 800-1kg
perlu penghantaran ke kajang
boleh support >500kg setiap bulan

harga ditawarkan rm7.00 sekilo
kalau dapat lagi rendah lagi bagus..huhuhu

pm saya k

salam.. masih mencari lagi ker? hehe..ke dah ada supplier dah?
 

fizie0105

Freshie
Joined
Jul 13, 2011
Messages
11
Reaction score
2
Points
8
Saya dari syarikat Geodata Services(GDS) ingin menawarkan kepakaran dan khidmat nasihat berkenaan pembinaan telaga tiub.GDS merupakan konsultan geologi yang mempunyai pengalaman dan kepakaran di dalam membina dan memasang telaga tiub.

Untuk pengetahuna pihak tuan,telaga tiub ini boleh dibina di mana-mana sahaja. Sekiranya pihak tuan berminat, GDS boleh menjalankan survey bagi mengetahui potensi kuantiti air yang boleh didapati di kawasan pihak tuan. Seelok-eloknya, telaga tiub ini dibina atas nasihat ahli geologis yang lebih berpengetahuan di dalam mengenalpasti lokasi terbaik untuk pembinaan telaga tiub, teknik terbaik membina dan memasang telaga tiub serta kaedah rawatan air yang boleh menjamin kesihatan dan keselamatan pengguna air dari telaga tiub tersebut.

Sekiranya tuan berminat, sila hubungi saya di 0176798369(Hafizi) atau email saya di [email protected]
 

Abi Ammar

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2009
Messages
997
Reaction score
5
Points
15
kepada sesiapa yang ingin menjual ikan talpia merah sila hubungi saya 0104320039
 

haqqi9

Active Member
Joined
Dec 23, 2012
Messages
1,069
Reaction score
7
Points
25
kalau nak sedap talapia ni, nak jual.sarankan bela dalam sangkar dekat sungai.isi dia tak bau sngat.sedop pun sodap.mcmm dekat temerloh.hehe
 

Rarawesley

Freshie
Joined
Sep 21, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Hi semua. Saya mencari ikan tilapia merah 700kg setiap ming area negeri smbilan, atau yg berdekatan. Sila hubungi sya di nombor 0136950562. Trima ksih
 
Sponsored Post
Top
Log in Register