ikan talapia merah

  1. S

    To Sell Pembeli/Pemborong Ikan Tilapia Dicari (Johor)

    Mencari pembeli atau pemborong ikan tilapia. Kolam kami ada di Segamat Johor. Harga boleh dirunding dan tempahan siap dalam seminggu maksima. Harga ikan mengikut berat 350g - 500g = RM10.00 501g - 600g = RM10.50 601g - 700g = RM11.00 701g - 800g = RM11.50 801g - 900g = RM12.00 901g - 1000g =...
  2. B

    To Sell Membekal Ikan Talapia, Ikan Keli, Ikan Puyu, Belut

    Salam 1 Malaysia, Saya ada membekalkan ikan talapia, ikan keli, ikan puyu, belut area Lembah Klang. Penghantaran percuma. Kepada sesiapa yang ingin membeli, memborong atau ingin memulakan perniagaan, sila hubungi Senawi: 0197527110 atau email ke [email protected] Sebarang pertanyaan dan...
  3. L

    To Sell Menjual dan Membekal Ikan talapia Merah

    salam semua..saya ada menjual ikan talapia Merah yang saya ternak sendiri..bersih dan halal..untuk pengusaha restoran, kedai2 makan, peniaga pasar malam atau isi rumah yang berminat bagi Kawasan n9 dan melaka.blh hubungi / sms saya NAZLI 014-6427615.:D:D
  4. amazinggold88

    Diskusi bisnes ternak ikan talapia

    salam rakan2 sekalian.aku bercadang nak wat penternakan ikan talapia merah.jom kita bincangkn hal ini.senang tak nak jaga beliau :D
  5. nazri812

    Wanted Ikan talapia merah

    salam satu MALAYSIA..... kawan saya minta tolong cari penternak ikan talapia merah.nk beli ikan katanya.ader x rakan2 kita yg menternak ikan ni? harap bantu.tk :D
  6. aurafx

    Wanted Mencari Pembekal Ikan Haruan dan Ikan Talapia Merah

    rakan saya mendapat tawaran kontrak dari kilang di Perak untuk membekal ikan haruan hidup dan ikan talapia merah. Kuantiti : 100 tan bulanan selama setahun Anggaran 1 kilo dalam 4-6 ekor dah boleh jual. Harga boleh runding selepas kawan saya datang ke tapak pembekal. 0149100623
  7. soduku

    Wanted Benih anak ikan diperlukan

    salam semua, Kami bakal menjalankan ternakan ikan keli organik, patin dan talapia merah. Kepada pembekal anak ikan di johor sila letak harga anda disini, saya akan pilih yg termurah :D:D selain itu buyer lain pun boleh tengok gak harga yg diletakkan di sini.. untuk permulaan maybe ambil anak...
Top
Log in Register