Wanted Mencari Pembekal Ikan Haruan dan Ikan Talapia Merah

CG Sponsors




aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
rakan saya mendapat tawaran kontrak dari kilang di Perak untuk membekal ikan haruan hidup dan ikan talapia merah.

Kuantiti : 100 tan bulanan selama setahun

Anggaran 1 kilo dalam 4-6 ekor dah boleh jual.

Harga boleh runding selepas kawan saya datang ke tapak pembekal.

0149100623
 
Sponsored Post

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
cuba hubungi zakry
xsilap wak dia ada stok ikan talapia
cari nick dia kat cg nie
 

ajid182

Active Member
Joined
Aug 6, 2008
Messages
1,607
Reaction score
7
Points
25
:-?umm...susah tu nk bela haruan...kalau setakat nk sy pancing sekor dua blhla.....sy bela asyik melompat je ikan tu ntah kemana...nk kena tutup bekas ikan tu.
 

aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
memang betul..kilang nak masukkan haruan dalam tin..buat sardin... talapia supply mati...nak difrozen...
 

feardaus

Freshie
Joined
Mar 27, 2007
Messages
45
Reaction score
0
Points
6
Saya mempunyai beberapa kolam talapia, tapi kalu boleh supply tak sampai 10 tan tiap bulan, 2-3 tan boleh, nak deal can PM me...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register