digi - sms ambik duit tanpa kebenaran

Recommended Brokers


Sponsored Post

amkgsubang1

Freshie
Joined
Apr 3, 2019
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
Bini den pun pakai Digi. Tiap2 minggu dapek SMS potong rm4 sbb langgan movie Tamil. Poraceit tambi, menipu punya Digi. Dah stop all pun Dio potong blk

Sun over beach! Matahari atas Pantai!
ini yg aku tak faham ni... benda2 semua nie...
 

amkgsubang1

Freshie
Joined
Apr 3, 2019
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
aku dulu top up rm 30. nak call tak lepas. check balance tinggal rm 1. tanya digi center sbb sms mcm ni lah. sakit hati betol. buat aduan dekat mcmc dapat balik duit. nasib baik. kali ni buat aduan tak ada pulak. gerammmm btol lah
 

lithium08

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2008
Messages
745
Reaction score
74
Points
20
Aku pnh terjadi dulu tp dgn maxis topup ja kena potong mcm bnda alah tu..dh hntr msg stop byk kali pun still sama..p customer service pun still sama. Last2 skali terus aku terminate no maxis sakit hati sgt.
 

Khai1502

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2015
Messages
138
Reaction score
22
Points
15
Salam. Masalah kecik aje tu abe.

Saya pun pernah kene, ade kawan Kelate n ajar yg kita hanya perlu klik button belah kanan bila terima sms tu kalau handphone Samsung touch screen la, pendek kata button back, tu tuk " x terima atau x accept message tu".

Tapi, kalau dah terima sms cam saya ni, dulu saya x pandai klik tengah2 button (button OK or accept, sengal :D), ni plak ilham dari Allah swt, jadi abe pergi kat Setting>Connection>> pastu abe offkan GPRS ke GPS tu. X leh pakai internet simkad yg kita offkan GPRS tu, tapi kredit selamat. Saya pakai internet pakai simkad handset tapi letak kat modem broadband, x kene curi kredit, alhamdulillah :p

Harap membantu, wassalam.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register