Celcom XP Lite plan RM28 sahaja?

CG Sponsors




mariayoung

Junior Member
Joined
Jun 29, 2016
Messages
64
Reaction score
3
Points
11
M pass RM10 je pastu L pass RM30 je. Free 3GB video walla utk both pass pun kira ok laa x ada laa hrga nak pair tu mahal sngt.
Kena alert tau yg L pass je yg dpt free unlimited internet daily lepas 6 bulan tu. Takut nnti duk pair dgn M pass tpi tnggu nak dpt free unlimited internet jugak. M pass dpt extra 1 gb video walla.
 
Sponsored Post

kimhoo120

Freshie
Joined
Jul 27, 2012
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
Lepas 6 bulan dpt free 1gb lgi utk video walla. Okay laa dpt laa jugak freebies sbb jdi loyal subscriber.
Banyk jugak freebies utk xp lite ni. Birthday rewards 100gb free video walla lgi best dri telco lain. Pastu free unlimited internet tu boleh je tambah additional hours dgn rate price per hours yg murah giler.
 

tok_jogho

Active+ Member
Joined
Sep 29, 2008
Messages
2,844
Reaction score
9
Points
25
x boring ke..sendiri taip sendiri balas...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 

AnginRibut

Junior Member
Joined
Dec 26, 2017
Messages
68
Reaction score
0
Points
6
Lepas 6 bulan dpt free 1gb lgi utk video walla. Okay laa dpt laa jugak freebies sbb jdi loyal subscriber.
hmm tapi ku rasa agak lambat kalau perlu tunggu 6 bulan, kalau pendek sikit mcm 3 bulan mungkin ku consider hehe...
 

AnginRibut

Junior Member
Joined
Dec 26, 2017
Messages
68
Reaction score
0
Points
6
Banyk jugak freebies utk xp lite ni. Birthday rewards 100gb free video walla lgi best dri telco lain. Pastu free unlimited internet tu boleh je tambah additional hours dgn rate price per hours yg murah giler.
Kan semua telco biasanya pun ada rewards pd hari jadi? Mrk bagi apa reward ku x brp jelas, tapi rasanya lebih kurang sama je bagi data percuma utk diguna..
 

JoJoMomok

Freshie
Joined
Dec 28, 2017
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
Kan semua telco biasanya pun ada rewards pd hari jadi? Mrk bagi apa reward ku x brp jelas, tapi rasanya lebih kurang sama je bagi data percuma utk diguna..
Telco kuning x ada birthday bonus lol...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register