Celcom XP Lite plan RM28 sahaja?

CG Sponsors




Ahmadshah123

Freshie
Joined
Sep 19, 2019
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
Celcom telah memperkenalkan plan terbaru yang bermula dengan RM28 sahaja. Apa pendapat korang tentang plan ini? Berbaloi tak untuk kegunaan harian korang?
 
Sponsored Post

mnaeim

Freshie
Joined
Oct 3, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Celcom telah memperkenalkan plan terbaru yang bermula dengan RM28 sahaja. Apa pendapat korang tentang plan ini? Berbaloi tak untuk kegunaan harian korang?
Data cuma 1GB je. Kalau selalu call lebih 8 jam sehari berbaloilah
 

ladygagamy

Banned
Joined
Mar 17, 2011
Messages
52
Reaction score
0
Points
16
Celcom telah memperkenalkan plan terbaru yang bermula dengan RM28 sahaja. Apa pendapat korang tentang plan ini? Berbaloi tak untuk kegunaan harian korang?
Berbaloi ke x dari segi harga tu mmg betul murah. Tapi dri segi data internet mmg sikit je 1GB. Tapi aku dengar boleh jee upgrade ke pass yg provided.
 

FlowerGift

Junior Member
Joined
Jun 28, 2016
Messages
70
Reaction score
0
Points
6
Berbaloi ke x dari segi harga tu mmg betul murah. Tapi dri segi data internet mmg sikit je 1GB. Tapi aku dengar boleh jee upgrade ke pass yg provided.
RM28 kira mcm base plan je. Ada 2 pass kalau x silap aku laa, M and L pass. Boleh pilih yg mana sesuai laa.
 

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,819
Reaction score
181
Points
38
tak berbaloi ..kalau setakat 1gb, sekali kentut dah habis.. lau boleh upgrade ke pass lain, tu bukan RM28 dah ..
 

mariayoung

Junior Member
Joined
Jun 29, 2016
Messages
64
Reaction score
3
Points
11
tak berbaloi ..kalau setakat 1gb, sekali kentut dah habis.. lau boleh upgrade ke pass lain, tu bukan RM28 dah ..
Boleh pair pass laa sbb ada 2 pass M & L. Nak data banyak kena laa byr bnyk. Telco lain tu bukan main mahal kalau yg data bnyk bulanan.
 

kimhoo120

Freshie
Joined
Jul 27, 2012
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
Data cuma 1GB je. Kalau selalu call lebih 8 jam sehari berbaloilah
Kalau dah ada wifi kat rumah sesuai laa dah x pyh subscribe kt monthly plan yg data bnyk. Harga pun dah murah.
 

Hanna Lee

Freshie
Joined
Oct 5, 2019
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Boleh pair pass laa sbb ada 2 pass M & L. Nak data banyak kena laa byr bnyk. Telco lain tu bukan main mahal kalau yg data bnyk bulanan.
Berapa tu kena byr utk pair pass? Mahal ke tidok sbb kalau mahal x berbaloi jugak nak pair.
 

Asyraff

Freshie
Joined
Oct 5, 2019
Messages
9
Reaction score
1
Points
18
Berapa tu kena byr utk pair pass? Mahal ke tidok sbb kalau mahal x berbaloi jugak nak pair.
M pass RM10 je pastu L pass RM30 je. Free 3GB video walla utk both pass pun kira ok laa x ada laa hrga nak pair tu mahal sngt.
 

Hakim123

Junior Member
Joined
Dec 26, 2017
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
Sesuai utk golongan yg tertentu saje bukannya semua... skrg mana ada org yg msih dpt tahan 1GB utk sebulan...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register