celcom code for old x2, c1m, xpax24, celcom blue only

CG Sponsors




mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,862
Reaction score
468
Points
81
Jika anda muslim....,pilihlah onexox atau altel, tiada riba dan patuh syariah
 
Sponsored Post

chinglaimei

Freshie
Joined
Apr 8, 2019
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
aku beli social pakage rm10 utk 150mb, duit dah tolak rm10, tapi internet tak dapat... check data pun tak dapat.. kena complain dengan KPDNKK ni
Mesti complain lah, kalau tak complain tu mesti tak bagus
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,862
Reaction score
468
Points
81
2 hari lepas ada buat semula xp1 utk 1 tahun, masih boleh guna.. EXP2 ada saper2 pernah buat?
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,862
Reaction score
468
Points
81
cara untuk aktifkan line 2 tahun
1.top up RM 10,
2. top up RM50
3, subcribe EXP 2 dan hantar ke 28882
4. dapat sms dan reply EXP YES, tunggu pengesahan dan semak baki anda
5. Top up lagi RM30
6. aktif line 2 tahun berjaya
 
Sponsored Post
Top
Log in Register