celcom code for old x2, c1m, xpax24, celcom blue only

CG Sponsors




mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,795
Reaction score
460
Points
81
untuk mereka2 yg masih pelihara nombor2 celcom pakej lama yang mana menu2 dahulu telah dinyahkan drp sistem menu *118#, hanya berfungsi kpd mereka yg kekal dengan plan lama...yg baru xdpt yer..

1. code tambah masa aktif 1 thn taip EXP1 dan hantar ke 28882
2. code untuk masa aktif 2 thn. taip EXP2 dan hantar ke 28882
3. pack sosial dengan 150MB tanpa had waktu. taip SOCIAL dan hantar ke 28882
4. taip max status untuk periksa kuota broadband
5. add on bal " untuk semak bagi pakej tambahan

lain2 menyusul kemudian...

update : 5/6/2017

sim magic code sms

net25 = 1.5Gb+10gb burung hantu ( 1am -7am )
 
Last edited:
Sponsored Post

Epal10

Active Member
Joined
Jan 20, 2013
Messages
1,158
Reaction score
26
Points
30
Aku baru aktifkan 2 tahun tu, line celcom makin teruk tpi nk terminate syg

Beli broadband digi rm30 6gb
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,795
Reaction score
460
Points
81
sapa yg guna xpax x2, c1m paling untung... call rate masih kekal 28sen untuk 10 minit... yg paling untung... aktifkan 2 tahun.. beli pakej sosial RM10 150MB.. boleh guna sampai 2 tahun juga jika setakat lite usage whatsapp
 

HelangPutih

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2015
Messages
3,653
Reaction score
198
Points
33
pek sosial ni dia automatik baru sendiri ke camne? kena langgan setiap bulan ke?
 

fingur

Fun Poster
Joined
Apr 27, 2014
Messages
784
Reaction score
1
Points
15
1. code tambah masa aktif 1 thn taip EXP1 dan hantar ke 28882
2. code untuk masa aktif 2 thn. taip EXP2 dan hantar ke 28882
............
exp2 kena tolak credit rm50 ya.
 

HelangPutih

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2015
Messages
3,653
Reaction score
198
Points
33
haah. tolak rm50 pastu kena topup rm30 dalam masa 6 bulan.
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,562
Reaction score
279
Points
131
Sume no2 atas tu dah mati.Ada no baru je skang.Layan jela
line celcom pun teruk skang ni
 

Working Dad

Fun Poster
Joined
Nov 14, 2014
Messages
305
Reaction score
9
Points
15
untuk mereka2 yg masih pelihara nombor2 celcom pakej lama yang mana menu2 dahulu telah dinyahkan drp sistem menu *118#, hanya berfungsi kpd mereka yg kekal dengan plan lama...yg baru xdpt yer..

1. code tambah masa aktif 1 thn taip EXP1 dan hantar ke 28882
2. code untuk masa aktif 2 thn. taip EXP2 dan hantar ke 28882
3. pack sosial dengan 150MB tanpa had waktu. taip SOCIAL dan hantar ke 28882
4. taip max status untuk periksa kuota broadband


lain2 menyusul kemudian...
Kod2 kat atas valid jugak untuk plan iox. Dh test petang td.
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,795
Reaction score
460
Points
81
yg aku punya 2019 baru exp
 
Sponsored Post
Top
Log in Register