celcom code for old x2, c1m, xpax24, celcom blue only

Recommended Brokers


a2zextra

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2013
Messages
16,406
Reaction score
273
Points
141
aku beli social pakage rm10 utk 150mb, duit dah tolak rm10, tapi internet tak dapat... check data pun tak dapat.. kena complain dengan KPDNKK ni
Taip 'MIMON5' hantar ke 28882, dapat langganan 1GB data untuk sebulan dengan harga RM5, lagi berbaloi.
 
Sponsored Post

paparich90

Fun Poster
Joined
Apr 28, 2011
Messages
133
Reaction score
0
Points
10
aku beli social pakage rm10 utk 150mb, duit dah tolak rm10, tapi internet tak dapat... check data pun tak dapat.. kena complain dengan KPDNKK ni
ngko da try call cust service dorg x? Aku kena dulu mmg aku call fuhhhh seb baik dapat lik. Lau x nangis aku bhaiii
 

Epal10

Active Member
Joined
Jan 20, 2013
Messages
1,149
Reaction score
24
Points
25
celcom bengong dkt sini line lansung xdpt, org call semua msuk voice mail report pastu reset teruk balik line, dgn spam iklan mcm2, mcm kne tukar hotlink lak rasa
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,250
Reaction score
402
Points
81
kenapa tak pakai halo telco tu je? tunetalk.. line celcom gak.

lagi berbaloi dan murah. kalau memang area korang coverage celcom power la.

mohon pencerahan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register