To Sell Cara Buat Duit Melalui Bisnes Kerajaan

CG Sponsors




Sponsored Post

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,876
Reaction score
8,262
Points
716
Ini BUKAN skim cepat kaya atau pelaburan haram...

Ini adalah perniagaan yang sebenar!
cuba hang bongkaq kat sini tgk...cerita secara ditil ;;) :cool:
kalo takat gambar gif tu....letak kat siggy je..tak lah serabut sgt :D :">
 

[email protected]

Junior Member
Joined
Oct 29, 2012
Messages
77
Reaction score
0
Points
6
RBK ni mengandungi 13 bahagian 59 bab dan lebih dari 200 halaman.

Dari segi perancangan, memulakan perniagaan, memecah tembok pasaran kerajaan, memenangi kerja pembekalan yang pertama dan mencari supplier.

Kesemuanya lengkap!
 

TheLucky

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2010
Messages
2,518
Reaction score
8
Points
25
RBK ni mengandungi 13 bahagian 59 bab dan lebih dari 200 halaman.

Dari segi perancangan, memulakan perniagaan, memecah tembok pasaran kerajaan, memenangi kerja pembekalan yang pertama dan mencari supplier.

Kesemuanya lengkap!
macam ni den pun bole karang... lebih dari ni pun den bole karang
 

khairul385

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
14,397
Reaction score
10
Points
115
cuba hang bongkaq kat sini tgk...cerita secara ditil ;;) :cool:
kalo takat gambar gif tu....letak kat siggy je..tak lah serabut sgt :D :">
kena upgrade acc dulu masta..baru bleh letak blink1 tu :p
 

[email protected]

Junior Member
Joined
Oct 29, 2012
Messages
77
Reaction score
0
Points
6
macam ni den pun bole karang... lebih dari ni pun den bole karang
Sedapnya tuan berbahasa. Tujuan saya bukan nak jual atau apa pun. Saya cuma nak kongsi apa yang sy dah rasa.
Kalau dalam hati tu ada sedikit rasa meninggi diri, rasa diri tuan adalah bagus dari saya, dipersilakan leave dari thread ini.
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
66
Points
70
aku dah beli ebook ni version pertama tahun lepas. pastu penulis dia tutup jualan sbb dah cukup kuota, yg ni version kedua pulak.
harga version 2 ni sama mcm version 1 cuma ada pakej baru raja tender...
version kedua ni aku dapat free je sebab update drp version 1.. huhu

komen aku;
1. ebook ni sangat bagus dan berkualiti. penulis explain A-Z bermula dari mcm mana beliau start buat bisnes sampailah mcm mana nak maintain, marketing, etc. senarai supplier pun dia bagi. aku beli pakej yg RM197 tapi seriously mmg murah berbanding ilmu yg dia bagi. patutnya letak je rm1000

2. sesuai utk panduan org yg berbisnes. kalau korang keje makan gaji dan takde impian nak buat bisnes full time lupakan je lah. buang masa je. komitmen kena tinggi. ada jugak penulis selit amalan2 murah rezeki dari segi agama.

3. ada support group kat fb. support group ni nak kata aktif takla aktif sangat. penulis ada la jugak bagi input dan tips2... tapi selalunya diaamm je. selalunya kawan2 satu network ni yg share pengalaman. baru2 ni penulis cadang nak buat tt session sebulan sekali utk face to face discussion tapi tak start2 lagi.

kesimpulannya, ebook ni utk org yg betul2 serious shj. mmg berbaloi beli. komen ni tak dibayar ek... aku komen secara jujur sbb aku dah beli. secara keseluruhan aku berpuas hati dgn kualiti ebook beliau... dan ilmu yg dikongsi dgn ikhlas
 
Sponsored Post
Top
Log in Register