BTC USD 56,590.9 Gold USD 1,777.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Duit-duit lama

mie_amour

Active Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
1,809
Reaction score
36
Points
30
Dulu ada byk duit2 syiling lama keluaran khas.. perompak msuk pch umah abis dia angkut skali..bnde tu rare sbb aku xpnh nmpk lg org tyg...huhuhu..bkn rezki
 
Sponsored Post

keraskhejong

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2015
Messages
592
Reaction score
25
Points
20
scammer pling ramai adalah dr grup duit lama...jgn layan sngt mat salleh n negro tu
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
aku tak surelah dia scammer ke x. tp kalau korang nak jual duit lama bgtau instagram kt aku. nanti aku suruh dia contact kau.
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,529
Reaction score
21,172
Points
1,671
mmg syak awang ireng je tu
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
instagram dia @williamsbob023

korang deal lah sendiri

kalau dah berjaya deal nanti jgn lupa aku plak, hehe... :)
 

9_9

Active+ Member
Joined
Nov 1, 2012
Messages
3,084
Reaction score
15
Points
30
kiki complot dgn scamer ke tt
mmng scammer
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
aku baru msg dia kt ig. dia kata dia bkn scammer. dia ada kedai utk duit2 lama ni.

sape ada duit2 lama boleh share pic kt sini. nanti aku tanya kt dia berapa harga.
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
prosesnya:

- korang bg gmbr duit lama
- aku tunjuk gmbr duit kt dia utk dia nilai berapa harga
- dia bg duit kt aku
- aku bayar kt korang
- korang bg duit lama kt aku
- aku bg duit lama kt dia

ok?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register