BTC USD 56,375.0 Gold USD 1,778.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Duit-duit lama

arul57

Super Active Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
6,173
Reaction score
71
Points
80
Saya memang ada koleksi duit MCM dkt page pertama...sayang nak jual...duit tu semua sgt rare utk kita jumpa lagi..
 
Sponsored Post

ali_setan3

Fun Poster
Joined
Jul 4, 2009
Messages
316
Reaction score
0
Points
10
sah scammer tuan. dai janji puluhan ribu tapi before bank depa release duit, kita kena bayar fee - kunun macam transfer fees.
 

ayiem676

Active+ Member
Joined
May 12, 2011
Messages
3,802
Reaction score
70
Points
35
singgit note warna biru ada 1.. rm2 ada dua keping.. ada je..agak2 dpt beribu x tp da belipat.. haha
 
Last edited:

jackadrian

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2013
Messages
153
Reaction score
5
Points
15
Aku pon ada duit 1 ringgit lama dengan 10 ringgit lama TT
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
2,167
Reaction score
281
Points
51
kalau bayar mahal boleh uruskan ..

duit ni jumpa di bawah tiang (mungkin tiang seri) sebuah rumah lama semasa hendak di roboh/buat baru di medan indonesia.

la ni ada kat sini.
duit tanah melayu.jpg
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
12,468
Reaction score
2,802
Points
201
Jangan duk layan scemmer duet silling nih..
Apa² cod aja..
Itu pun pastikan buat cod kwsn area cctv..

Senang pe² boleh report.. Polis boleh check cctv..
Klo bnyk sgt helah..

Mindset kne faham..
Boleh jdi tipu.. 99% fake bila org nk cod.. Tp dia bnyk buat helah..
 
Last edited:

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,495
Reaction score
162
Points
138
kalau bayar mahal boleh uruskan ..

duit ni jumpa di bawah tiang (mungkin tiang seri) sebuah rumah lama semasa hendak di roboh/buat baru di medan indonesia.

la ni ada kat sini.
View attachment 326029
duit yg digunakan di singapore untuk merchant , duit kerajaan negeri time ni pun guna patern yg sama satu keping tu 1251H / 1835M cuma yg tanah melayu ada tulis nama negeri
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
2,167
Reaction score
281
Points
51
Jangan duk layan scemmer duet silling nih..
Apa² cod aja..
Itu pun pastikan buat cod kwsn area cctv..

Senang pe² boleh report.. Polis boleh check cctv..
Klo bnyk sgt helah..

Mindset kne faham..
Boleh jdi tipu.. 99% fake bila org nk cod.. Tp dia bnyk buat helah..

pernah juga ada pengalaman jualan batu delima merah ..main juta2 ..last2 habok pun tarak ....hahaha

kalau jadi pun aq upah body guard yg ada lesen senjata api...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register