BTC USD 18,569.1 Gold USD 1,625.25
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Duit-duit lama

arul57

Super Active Member
Messages
6,192
Joined
Jul 21, 2008
Messages
6,192
Reaction score
76
Points
80
Saya memang ada koleksi duit MCM dkt page pertama...sayang nak jual...duit tu semua sgt rare utk kita jumpa lagi..
 
Sponsored Post

ali_setan3

Fun Poster
Messages
316
Joined
Jul 4, 2009
Messages
316
Reaction score
0
Points
10
sah scammer tuan. dai janji puluhan ribu tapi before bank depa release duit, kita kena bayar fee - kunun macam transfer fees.
 

ayiem676

Active+ Member
Messages
4,608
Joined
May 12, 2011
Messages
4,608
Reaction score
332
Points
56
singgit note warna biru ada 1.. rm2 ada dua keping.. ada je..agak2 dpt beribu x tp da belipat.. haha
 
Last edited:

Name:

Active Member
Messages
2,240
Joined
Dec 25, 2012
Messages
2,240
Reaction score
311
Points
51
kalau bayar mahal boleh uruskan ..

duit ni jumpa di bawah tiang (mungkin tiang seri) sebuah rumah lama semasa hendak di roboh/buat baru di medan indonesia.

la ni ada kat sini.
duit tanah melayu.jpg
 

jaws_am

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,104
Joined
May 29, 2008
Messages
22,104
Reaction score
9,640
Points
481
Awards
1
Jangan duk layan scemmer duet silling nih..
Apa² cod aja..
Itu pun pastikan buat cod kwsn area cctv..

Senang pe² boleh report.. Polis boleh check cctv..
Klo bnyk sgt helah..

Mindset kne faham..
Boleh jdi tipu.. 99% fake bila org nk cod.. Tp dia bnyk buat helah..
 
Last edited:

TamingSari

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,500
Paid Membership
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,500
Reaction score
164
Points
138
kalau bayar mahal boleh uruskan ..

duit ni jumpa di bawah tiang (mungkin tiang seri) sebuah rumah lama semasa hendak di roboh/buat baru di medan indonesia.

la ni ada kat sini.
duit tanah melayu.jpg
duit yg digunakan di singapore untuk merchant , duit kerajaan negeri time ni pun guna patern yg sama satu keping tu 1251H / 1835M cuma yg tanah melayu ada tulis nama negeri
 

Name:

Active Member
Messages
2,240
Joined
Dec 25, 2012
Messages
2,240
Reaction score
311
Points
51
Jangan duk layan scemmer duet silling nih..
Apa² cod aja..
Itu pun pastikan buat cod kwsn area cctv..

Senang pe² boleh report.. Polis boleh check cctv..
Klo bnyk sgt helah..

Mindset kne faham..
Boleh jdi tipu.. 99% fake bila org nk cod.. Tp dia bnyk buat helah..

pernah juga ada pengalaman jualan batu delima merah ..main juta2 ..last2 habok pun tarak ....hahaha

kalau jadi pun aq upah body guard yg ada lesen senjata api...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register