BTC USD 66,514.5 Gold USD 2,400.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Budak-budak Pervert!!!!!!!!

rakyatmalaysia

Active Member
Messages
1,844
Joined
Jul 6, 2008
Messages
1,844
Reaction score
75
Points
30
Hari tu aku bukak thread pasal budak laki yg dipersalahgunakan oleh mak sedara dia, baru2 ni lak, cerita cikgu BI pompuan suruh anak murid (tahun 4) dia urut kaki dia kat bawah meja sebagai hukuman dan si cikgu tu siap tunjuk kemaluan dia kat student laki, (nape la aku tak belaja ngan cikgu cam ni, hari2 kena hukum tak pe :eek:)dan raya baru ni lak, aku kena skodeng time mandi oleh anak buah aku (pompuan) yg baru 9 tahun.

Dia kena tangkap time menikmati ke'macho'an:p tubuh aku oleh mak aku. Mak aku intai dalam bilik aku, apa dia buat dalam bilik aku senyap je, biasa kalu main game ke, main komputer ada bunyi, bilik mandi aku dalam bilik, so time tu la mak aku ternampak dia duk skodeng aku melalui celah pintu bilik mandi... :(:(

So mak aku n mak dia tanya, nape wat camtu, dia jawab saja je, nak tengok.... hampeh tol, memang pastu aku tak tegur dia, duit raya pun dia tak dapat, padan muka!

Ingat lagi cerita mak aku ngan mak long aku, diorang berdua penah kena gangguan seksual time kecik2 dulu oleh orang tua miang. Orang tua tu tunjuk 'anu'nya kat mak aku n mak long aku, punya la takut diorang lari lintang pukang, time tu umur mak aku dalam 10 tahun dan mak long aku lak dalam 12 tahun, dua2 takut tengok 'anu' org dewasa, budak pompuan sekarang leh berminat sangat2 lak, patut la masalah rogol, zina, khalwat dan macam2 lagi berleluasa berlaku, apa punca sebenar masalah2 ni? :-?
 
Sponsored Post

Hari tu aku bukak thread pasal budak laki yg dipersalahgunakan oleh mak sedara dia, baru2 ni lak, cerita cikgu BI pompuan suruh anak murid (tahun 4) dia urut kaki dia kat bawah meja sebagai hukuman dan si cikgu tu siap tunjuk kemaluan dia kat student laki, (nape la aku tak belaja ngan cikgu cam ni, hari2 kena hukum tak pe :eek:)

aku rasa macam nak jadi student cikgu tu la:D:D

hmm..budak sekarang ni aku rasa ada curiuosity yg tinggi la,
so diorang pun nk discover la bende2 ni(anak sedara ko):))
 
aku rasa macam nak jadi student cikgu tu la:D:D

hmm..budak sekarang ni aku rasa ada curiuosity yg tinggi la,
so diorang pun nk discover la bende2 ni(anak sedara ko):))

jangan kata ko je, aku pun, tgk je la nnt ramai lagi berminat nak belaja BI dengan cikgu tu, aku nak tau gak kat sekolah mana, tp susah nak kontek Mazidul(360), cite ni aku dapat dari blog dia...

ko cakap sebab curiosity tinggi, abis budak2 zaman dulu tak de curiosity ke???
 
Last edited:
jangan kata ko je, aku pun, tgk je la nnt ramai lagi berminat nak belaja BI dengan cikgu tu, aku nak tau gak kat sekolah mana, tp susah nak kontek Mazidul(360), cite ni aku dapat dari blog dia...

ko cakap sebab curiosity tinggi, abis budak2 zaman dulu tak de curiosity ke???

zaman dulu diorang lagi suka nk tau pasal gasing,
layang2 ke,konda kondi ke,sekarang ni mane de bende2 tu
lagi,game konsol ke,rancangan tv,iklan sekarang pn..
even kalau rancangan komedi macam senario pn ada lawak2
yg berbaur bende2 cmni...
cmne dak2 ni curiosity tak tinggi pasal bende2 cmni kan :-?:-?
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register