Buat duit dengn Admob

Recommended Brokers


tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,819
Reaction score
97
Points
30
Assalamualaikum warga CG yg hensem2 belaka...

saya baru2 jer buat android app & letak admob kt app tersebut. Jadi, bagaimana nak cashout duit yg kita dpt drp admob?

terima kasih...
 
Sponsored Post

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,819
Reaction score
97
Points
30
errr... xde sape2 yg tau ker? ataupun salah section?
 

PembinaApplikasi

Fun Poster
Joined
Jun 1, 2015
Messages
187
Reaction score
0
Points
15
siapa sini buat duit dengan admob,
saya pun ada la skit passif income dari admob..

sibuk utk monitize applikasi .bnyk job utk develope applikasi client ,tgh pikir nak start buat pasif income ni semula secara serius:)paid
 

userun

Super Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
6,294
Reaction score
65
Points
70
siapa sini buat duit dengan admob,
saya pun ada la skit passif income dari admob..

sibuk utk monitize applikasi .bnyk job utk develope applikasi client ,tgh pikir nak start buat pasif income ni semula secara serius:)paid
Modal musti banyak...
 

gemagemuruh

Super Active Member
Joined
Oct 22, 2009
Messages
5,162
Reaction score
44
Points
70
Admob ni apa..boleh jadi pasif income?...cam menarik jer
 

PembinaApplikasi

Fun Poster
Joined
Jun 1, 2015
Messages
187
Reaction score
0
Points
15
Sapa nak join ok je..
Lepas raya kita start.
Kita nak buat apps utk bola sepak setiap negeri dahulu..

Lepas tu apps utk fan2 individu terkenal macam tun M,najib dll..

Tak susah sgt sbb skrg ada dah software tak perlu buat dr scratch
 
Sponsored Post
Top
Log in Register