Buat duit dengn Admob

CG Sponsors




percumaforex

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2012
Messages
7,542
Reaction score
83
Points
70
aku ade dengar pasal mende admob ni..park kejap
 
Sponsored Post

PembinaApplikasi

Fun Poster
Joined
Jun 1, 2015
Messages
187
Reaction score
0
Points
15
Utk yg tak tahu

Admob tu produk google
Macam adsense

Tapi di khas kan utk mobile
Medium pengiklanan dr google

Kita dev apps lepas tu pasang admob dalam apps
Lagi ramai user guna apps kita ada potensi income pasif tu makin tggi

Google bayar kita iklan dr click, dari impression user yg guna apps kita

Kalau nak sedap buat apps yg user lebih dr 10k
Sy nampak apps niche bola,artis,viral ni ada potensi
 

xerocracker

Active+ Member
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2,946
Reaction score
33
Points
30
menarik.. ala2 adsense gok ke ni.. cuma by mobile apps..
 

cip

Fun Poster
Joined
Nov 22, 2012
Messages
567
Reaction score
13
Points
15
Macam boleh pegi jauh je ni... kena follow ni..
 

PembinaApplikasi

Fun Poster
Joined
Jun 1, 2015
Messages
187
Reaction score
0
Points
15
Follow jgn tak follow..
Nnt nak minta support dr korang2 jugak utk sebar2 apps tu kat playstore dan appstore..

Skng mod raya hehe
 

antarakasih

Super Active Member
Joined
Jun 4, 2014
Messages
6,313
Reaction score
63
Points
70
Sapa nak join ok je..
Lepas raya kita start.
Kita nak buat apps utk bola sepak setiap negeri dahulu..

Lepas tu apps utk fan2 individu terkenal macam tun M,najib dll..

Tak susah sgt sbb skrg ada dah software tak perlu buat dr scratch
alamak ada nama naji# plk,,terus cancel
 
Sponsored Post
Top
Log in Register