Brie Larson Confirmed as CAPTAIN MARVEL!!

CG Sponsors




ajey_05

Active Member
Joined
Mar 12, 2012
Messages
1,039
Reaction score
45
Points
30
agak2 psl apa ada adegan kucing tu muntah batu teseract tu? ada hubungan dgn cerita end game ke? @ saja2 je nk tunjuk..?:-?
 
Sponsored Post

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,439
Reaction score
263
Points
141
pembetulan..

bukan ade lg stone..
tu SPACE STONE..
mmg ade kt bumi..
tgk avengers 1 utk recap blk..
skang semua stone Thanos dah ade..

kan cite ni scene 90's..
kire mcm prequel laa..
ooo..camtu rupanya..masih2 tertanya apa senjata yang akan digunakan avenegers untuk beat thanos
 

PedangSetiawan

Super Active Member
Joined
May 14, 2010
Messages
8,621
Reaction score
65
Points
70
kalau ikot kekuatan capt marvel, kacang je nak pukul thanos ni.
 

amirbsp

Active Member
Joined
Sep 25, 2013
Messages
1,340
Reaction score
32
Points
30
citer pun not bad.. heroin awesome... cuma kena turunkan berat badan.. agak keterlaluan bila dia berlari.. iyer laaa body figure menarik lebih....

jln cerita ok... korang patut tgk citer nih .. jgn harapkan camrip okay.. tgk laaa baru puas hati.... part kucing ngan fury mmg sweet,.... last2 fury kena cakar dek kucing.. mmeeoowwww.. hahahahha.....

selamat menonton
 

PedangSetiawan

Super Active Member
Joined
May 14, 2010
Messages
8,621
Reaction score
65
Points
70
citer pun not bad.. heroin awesome... cuma kena turunkan berat badan.. agak keterlaluan bila dia berlari.. iyer laaa body figure menarik lebih....

jln cerita ok... korang patut tgk citer nih .. jgn harapkan camrip okay.. tgk laaa baru puas hati.... part kucing ngan fury mmg sweet,.... last2 fury kena cakar dek kucing.. mmeeoowwww.. hahahahha.....

selamat menonton
memang betul review kritik pasal gelap. aku tengok pon sakit hati, scene lawan semua kat tempat gelap, dah macam cerita DC dah
 

tomi

Active Member
Joined
Mar 10, 2015
Messages
1,796
Reaction score
411
Points
41
cara dia lari ngan jalan mmg pelik..
tapi ntah aku suka, macam gaya ada lagak..:p
cuma hero ni 'over power' skit kot..
bole pancar laser, bole terbang, laju, keras..
abis ronan pun slumber kena tapau..

macam citer DC kalau ada superman..
kuat gila babeng dah superman tu..
superman tu sendiri bole tapau semua super hero lain..
baik dia lawan solo je
hero baru ni kena kuat sebab lepas thanos ada villain baru yang jauh lagi kuat
 
Sponsored Post
Top
Log in Register