Brie Larson Confirmed as CAPTAIN MARVEL!!

CG Sponsors




Hayy

Super Active Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
6,272
Reaction score
148
Points
83
ok la..best je cite ni

kuat tul captain marvel

nanti alst last..dia dah balik bumi. captain amerika n geng panggil
Ak tgk best je..
Kucing tu pn power..
Huhu
 
Sponsored Post

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,005
Reaction score
311
Points
131
Ak tgk best je..
Kucing tu pn power..
Huhu
aah..aku tgk pun best je :)):))

mungkin sebab aku tak nak memberatkan kepala aku..

tpi enjoy la

ada plot twist semua

tau gak nape captain marvel tumbuk pompuan tua tu
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,433
Reaction score
406
Points
91
captain marvel vs wonder women. aku pilih wonderwomen
 

fenkers

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
5,099
Reaction score
10
Points
65
ramai yang komen kata tak best, tengok imdb dah pecah rekod kutipan dalam masa 3 hari tayangan, minggu dpn confirm aku pergi tengok.. :D:D



 

Hayy

Super Active Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
6,272
Reaction score
148
Points
83
ramai yang komen kata tak best, tengok imdb dah pecah rekod kutipan dalam masa 3 hari tayangan, minggu dpn confirm aku pergi tengok.. :D:D



Best cerita ni..
Cume action kurang sikit.
 

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
10,783
Reaction score
40
Points
130
captain marvel ni ptt jgn berlari sgt..buruk btl dia lari mcm terkangkang je..
 

dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,426
Reaction score
105
Points
73
capt marvel dah kira versi superman dalam justice league, kuat sgt
 

leukoplast

Fun Poster
Joined
Aug 8, 2007
Messages
258
Reaction score
0
Points
10
Sedang tengok..bagi aku perlu tengok utk tahu kesinambunhan endgame..ada lagi satu stone rupanya..bukan stone sangat tapi more to core
pembetulan..

bukan ade lg stone..
tu SPACE STONE..
mmg ade kt bumi..
tgk avengers 1 utk recap blk..
skang semua stone Thanos dah ade..

kan cite ni scene 90's..
kire mcm prequel laa..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register