Brie Larson Confirmed as CAPTAIN MARVEL!!

CG Sponsors




nonoo1

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
5,838
Reaction score
310
Points
91
Credits
0
cara dia lari ngan jalan mmg pelik..
tapi ntah aku suka, macam gaya ada lagak..:p
cuma hero ni 'over power' skit kot..
bole pancar laser, bole terbang, laju, keras..
abis ronan pun slumber kena tapau..

macam citer DC kalau ada superman..
kuat gila babeng dah superman tu..
superman tu sendiri bole tapau semua super hero lain..
baik dia lawan solo je
 
Sponsored Post

mbpuser

Active+ Member
Joined
Sep 10, 2012
Messages
3,809
Reaction score
1
Points
25
Credits
0
Cerita dia so-so jer
Aku tunggu Avengers Endgame next month la
 

teapear

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
1,805
Reaction score
165
Points
43
Credits
0
Watak captain marvel ni mcm x perlu dlm avengers..

Biarkan avengers asal je yg kalahkan thanos.. baru best..
 

shafiq_

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2013
Messages
827
Reaction score
53
Points
30
Credits
0
Babak lawan2 sikit . Lawan plak tu dgn yg tak kuat. Memang kurenglah . Ada credit scene last2 tu kena tgk.
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,650
Reaction score
218
Points
73
Credits
0
sepatutnya release film ni lepas avengers april
 

nameless

Super Active Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
7,352
Reaction score
69
Points
80
Credits
0
cara dia lari ngan jalan mmg pelik..
tapi ntah aku suka, macam gaya ada lagak..:p
cuma hero ni 'over power' skit kot..
bole pancar laser, bole terbang, laju, keras..
abis ronan pun slumber kena tapau..

macam citer DC kalau ada superman..
kuat gila babeng dah superman tu..
superman tu sendiri bole tapau semua super hero lain..
baik dia lawan solo je
Capt marvel ni counter part supergirl kt DC...
Capt marvel = carol danver...
Supergirl = kara danver...

Mcm deadpool ngan deathstoke...
Wade wilson ngan slade wilson...
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,335
Reaction score
20,969
Points
1,671
Credits
0
lari bontot berat. kelaka plak
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,234
Reaction score
410
Points
131
Credits
0
ok la..best je cite ni

kuat tul captain marvel

nanti alst last..dia dah balik bumi. captain amerika n geng panggil
 

the best seller

Active+ Member
Joined
Jun 3, 2010
Messages
4,039
Reaction score
86
Points
30
Credits
0
Ngah layan skrg kat sunway putra mall..layan jew lagi pon tiket free..hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register