Brie Larson Confirmed as CAPTAIN MARVEL!!

CG Sponsors




balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,424
Reaction score
69
Points
70
jangan terkejut kalau capt marvel pun kalah dengan thanos nanti
Thanos ni kalau ikutkan thor pun boleh habiskan, tengkk IW 1, masa thor hentam dengan kapak baru dia, thanos cakap sepatutnya target kepala bukan badan.

Mungkin teknik dan strategi yang diperlukan untuk lawan semua kuasa stone tu, terutamanya soul stone yang sampai sekarang masih misteri kegunaannya.

Baru habis tengkk cerita CM ni, memang kena tengok untuk faham sequel sebelum2 ni sebelum endgame.
 
Sponsored Post

Hayy

Super Active Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
6,272
Reaction score
148
Points
83
Jangan risau.
Dr Strange dh btl kan keadaan.
Hahaha
 

fenkers

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
5,099
Reaction score
10
Points
65
Thanos ni kalau ikutkan thor pun boleh habiskan, tengkk IW 1, masa thor hentam dengan kapak baru dia, thanos cakap sepatutnya target kepala bukan badan.

Mungkin teknik dan strategi yang diperlukan untuk lawan semua kuasa stone tu, terutamanya soul stone yang sampai sekarang masih misteri kegunaannya.

Baru habis tengkk cerita CM ni, memang kena tengok untuk faham sequel sebelum2 ni sebelum endgame.

aku pn baru tengok tadi.. memang best, x tau la yg komen sampai tertido tu mcmane.. sapa2 yg layan avenger wajib tgk.. :)
 

razor77

Active+ Member
Joined
Jul 14, 2011
Messages
2,813
Reaction score
22
Points
25
tunggu kat apps cartoon hd atau showbox jela
 
Sponsored Post
Top
Log in Register