BTC USD 59,936.9 Gold USD 2,414.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bahaya!!! Siapa Kata melayu x makan ****....

Sponsored Post

kalau sesapa yg stay @ dtg ke Kuantan, make sure jgn pegi makan kat Restoran Alif @ cawangan2nya especially h.q dia sebelah Berjaya Megamall tu. Sebabnya tukang masak dia agama hindu duduk di A13-1B(tkt 1), Lorong Tun Ismail 6 sebelah restoran D'Mall, tokey baru nama Banu pun hindu bininya aku tak tahula nama pe tapi korang bole perasan satu perempuan pertengahan umur selalu ada calit merah tengah dahi. asal restoran ni khalifullah punya tapi dia sendiri ckp depan aku yg dia dah takde apa2 dgn restoran ni sbb dah jual pada mamat Banu tu. average pekerja impot pun aku suspek hindu cuma nama restoran je muslim. so be careful bro

kena buat repot kat pejabat agama nie#:-S
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register