BTC USD 66,362.8 Gold USD 2,333.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ketahui Siapa Yang Anda Cinta?

Sponsored Post

Kamu berbual dengan si dia sampai lewat tengah malam dan baru saja beberapa minit selepas kamu putuskan talian kamu sudah mula merinduinya…

***aku jarang berbual dgn dia... amat jaranggg... so kira camne tu? :p


Kamu membaca SMS si dia berulang-ulang kali…seolah-olah masih ada ayat-ayat yang tersembuyi dari pandangan mu

***Siap save dlm pc lg wahahaha!


Bila bersama dengan si dia kamu berjalan sangat perlahan. Takut cepat sampai ke tempat tujuan…ingin sangat berada di sisinya lebih lama lagi.

***X pon.. dia asyik jln laju je.. penat aku nak kejar! :))
Tp apa2 pon aku nak duk sebelah dia suke2 ati aku bile2! :-?



Kamu menjadi seorang yang terlalu pemalu bila bersama dengan si dia. Malu-malu kucing gitu…
***Yo betol.. tp dgn ko aku xmalu.. apesal ek nemo? kekeke!


Bila kamu memikirkan si dia hati mu sentiasa berdebar-debar dan jantung mu berdegup dengan laju…mengalahkan kereta F1 gitu…

***All the time ingt, tp ade ke dia ingt aku? huwaaa!


Kamu tersenyum lebar bila kamu mendengar suara si dia…mungkin lewat telefon atau walaupun di sebalik tembok…mana tau sekolah si dia berjiran dengan sekolah kamu

***Agak suke la tp AMAT2 JARANG dgr sore kut tipom.. so howwwww? Dgr sore in life je la :))


Ketika kamu melihat dia tiada wajah lain lagi yang kamu lihat di sekeliling mu…hanya dia dia dan dia…iskk kronik sudah ni…..

*** Ha ah kdg2 kwn2 aku tu aku terpanggey "nama dia" & kdg2 posting pon aku tertaip nama dia... xpsl2 kena edit blk :p


Kamu mula melayan lagu-lagu sentimental sambil membayangkan wajah si dia…Lagu Ayat-ayat Cinta pun di layan eh…

*** Ntah.. xbayang pulak muka dia hihi!


Kamu hanya memikirkan tentang dia saja…siang malam…jangan lupa makan minum tidur dah la yer…

***Ni nyakit apa nih? Angau ke?


Haruman badannya sangat terkesan kepada kamu…seolah-olah di mana saja kamu pergi bau itu menemani kamu membuat kamu semakin merindui dia…

*** kekekek ye aku akan ingt la ofkos :D


Kamu sedar yang kamu tiba-tiba tersenyum lebar bila saja wajahnya bermain dibenak mu…

*** Ekkkk?


Kamu sanggup lakukan apa saja untuk si dia…ehemm…ingat jangan sampai menyalahi hukum agama okay…

***I'll do everything to him. It doesn't make sense sometimes tp aku sokmo deny yg aku buat sbb aku suke dia wohwowo!


Ketika kamu membaca post ini…hanya wajah dia saja yang bermain di benak mu…

***Ye kot! :p
hah dia la orangnya yang kamu cinta tu?:">


Aku nak terbayang2 muka nemo ah plak... blh? :">
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register