BTC USD 62,766.1 Gold USD 1,745.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

-Awex/pakweku sayang-kongsi ayat2 cinta anda disini.

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
best gak ayat dia ek.. hehehe
 
Sponsored Post

myvi sporty

Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
1,743
Reaction score
35
Points
30
alhamdulillah.. bagus untuk dijadikan panduan.. tapi beb, hantaran, barang kawin mahal sangat bla beb.. ramai la orang berzina..
 

kozu

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
11,037
Reaction score
228
Points
133
alamak dah ubah content ke TT.. aci jugak buat camni ek hehe
 

wanzue

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2009
Messages
2,584
Reaction score
118
Points
33
alamak dah ubah content ke TT.. aci jugak buat camni ek hehe

ubah2 untuk semua member2 CG yg nk mengayat awek atau balak bleh gune ayat2 cinta kat dlm thread ie,gerenti cair awe and balak yg dieorg usha tu, sape lg ade ayat mantap tangkap leleh bleh post kat sini utk dikongsi bersama.:)cgrock
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
we want more..
 

nina76

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2007
Messages
810
Reaction score
2
Points
15
mcm angau bercinta je thread ni......kadang2 kata2 tu tk bermakna kalau sekadar kata2 aje........


tiada penghayatan....

tulislh puisi/surat cinta sepanjang tembok cina pon, kalau sekadar cakap je tk guna........
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register