BTC USD 64,095.7 Gold USD 2,368.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kalau pompuan kata....

Apa korang nak buat?


  • Total voters
    0

eyes143

Active+ Member
Messages
4,134
Joined
Jan 26, 2009
Messages
4,134
Reaction score
2
Points
30
1)Kalau pompuan kata : oklah wak,kita sembang lain kali yek.
Maknanya : dah le tu...maleh dah nak sembang ngan ko..boring!

2)Kalau pompuan kata : tak pe,saya tak kisah..
Maknanya : sape kata aku tak kisah?

3)Kalau pompuan kata : kita kawan aje lah ekk..saya memang suka kat awak tapi saya suka sebagai kawan je
Maknanya : aku memang tak nak kat ko..kalo cakap kang penyek plak muka tu..

4)Kalau pompuan kata : eh....u call ekk?i tak de receive call dari u pun...
Maknanya : memang no ko naik tapi saja aku malas nak jawap

5)Kalau pompuan kata : lain kali je la kita keluar,i bz la sekarang ni...nanti i free i call u ,kay?
Maknanya : aku tak nak keluar ngan ko,tak reti2 bahasa lagi ke?

6)Kalau pompuan kata : i sebenarnya tak la memilih sangat.
Maknanya :sape kata aku tak memilih....please. .kalo nak makan pun harap aku belanja,boleh blah la...

7)Kalau pompuan kata :i tak kisah penampilan u macamana pun
Maknanya : ya Rabbi!selekehnya pak we aku...

8)Kalau pompuan kata : lain kali kita keluar lagi ekk?i kena balik balik cepat la...ada hal...
Maknanya : inilah first and last aku keluar ngan ko...

9)Kalau pompuan kata :saya suka lelaki yg mcm ni...mcm tu..bla...bla. ..bla...
Maknanya : excuse me!ciri2 tu tak de kat ko..so..paham2 sendiri la

10)Kalau pompuan kata : u keje kat mana?as what?
Maknanya :kalo setakat keje ntah hapa2 tak payah le ngorat aku...
 
Last edited:
Sponsored Post

Kalau perempuan kata: I tak kisah kalau memang betul you nak kahwin lagi satu. Asalkan you berterus-terang dengan I, bersikap jujur dan berlaku adil.
Makna tersembunyi: Sapa kata aku tak kisah? Adil ke tak adil, aku tak kira! Langkah mayat aku dulu sebelum nak menikah lagi satu.:mad:

Ayat ni ayat bahaya....harap maklum.....
 
Tiba2 aku tepikir satu persoalan ni... Apa korang nk buat if ade 2 org yg syg kat korg. Tapi korang terpaksa pilih salah seorang dari mereka. Tapi korg tak nak kecewakan mana2 pihak.. Ape tindakan korg ek..

hahahaha...:eek::eek::eek::eek:
best tajuk ni...
kalau akulah.... biar jer dua2...
satu makan satu simpan...kalau yang makan tu tiba2 buruk... ada jugak simpanan....:)):)):)):))
sebab simpanan tu menjamin masa depan...
hahahaha:)):)):eek::eek::eek:
 
hahahaha...:eek::eek::eek::eek:
best tajuk ni...
kalau akulah.... biar jer dua2...
satu makan satu simpan...kalau yang makan tu tiba2 buruk... ada jugak simpanan....:)):)):)):))
sebab simpanan tu menjamin masa depan...
hahahaha:)):)):eek::eek::eek:

tapi kena pilih salah sorg je.. kalau biar dua2, t dorg kecewa.. cmne?:-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register