Back to Basic: What is unit trust?

Recommended Brokers


Sponsored Post

fxgator

Active Member
Joined
Nov 2, 2008
Messages
1,026
Reaction score
15
Points
25
Or are you here just to promote your website? lol
 

peszals

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2008
Messages
362
Reaction score
0
Points
10
salam sdr hamzah....

mohon izin utk saya copy & paste ilmu sdr kat dlm forum lain boleh ??
 

peszals

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2008
Messages
362
Reaction score
0
Points
10
salam sdr hamzah....

mohon izin utk saya copy & paste ilmu sdr kat dlm forum nih ke forum lain boleh ??
 
Last edited:

anaagathis9779

Freshie
Joined
Feb 10, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Salam...saya berminat utk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai UT islamic Public mutual...ada sape2/ ejen dari Kuala Terengganu yang boleh saya hubungi...tq
 

arcilist

Active Member
Joined
Jul 6, 2009
Messages
1,969
Reaction score
59
Points
30
senyap je thread ni, dh abis ke basic yg patut dipelajari?

baru je kenal UT ni, nmpk menarik..so nk gak info lanjut..klu leh appointment ok gak..nk denga cite je dlu..tp nk yg islamik je tau, dh serik dh nk invest je ade je part yg haram die tuh, haram betoi
 

Mlano Rock

Fun Poster
Joined
Dec 9, 2009
Messages
441
Reaction score
2
Points
15
Ye,..pewaris...boleh parking kat MMF tak yah bayar switching fees(transfer pd nav)....kalau transfer/switcing ko bond dah kena rm25...tapi kalau rasa memang nak simpan lama...terus je switching ke bond...

MMF tu tempat parking...investor tak sure nak simpan kat mana lagik...
Just my 2 cent:) :)
good idea. money market. tak terfikir foc.. dok ingat bond je. #:-S
 

azliayob

Freshie
Joined
Apr 2, 2010
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
salam semua forumer...

Saudara Hamzah,
Tahniah atas ilmu yg disebarkan...

Bumiputera kurang dlm unit trust..
saya pn br nak tahu lebih lanjut..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register