umno

  1. dloanman

    Datuk Dr Asyraf Wajdi Dusuki seru parti politik berdamai demi rakyat

    MUHAMMAD AMNAN HIBRAHIM | | 19 Oktober 2020 Kenyataan yang dimuat naik Asyraf di Facebooknya hari ini. SHAH ALAM - Semua parti politik di negara ini diseru untuk berdamai buat sementara waktu demi kesejahteraan rakyat yang kini berada dalam keadaan cemas dan resah dengan penularan koronavirus...
  2. dloanman

    Pengakuan seorang perompak

    BUDAYARENCANA Oleh Fadli Zainal Abidin Aku sering diajukan persoalan mengapa aku menjadi seorang perompak. Hari ini aku akan merungkai semua persoalan itu dengan harapan dunia akan lebih memahami apa yang sebenarnya berada dalam pemikiran aku. Aku masih ingat sebab mengapa aku merompak untuk...
  3. anuarcsu

    Menilai sumbangan PAS setelah 53 thm merdeka berbanding Umno

    UMNO BN, bina masjid, Universiti, kolej Islam, pusat tahfiz, pusat al quran, pusat islam, PKZ, Baitulmal, JAKIM, Jabatan agama, Majlis Ulamak, Mufti2, Undang2 shariah, Mahkamah syariah dan macam2 lagi usaha memertabatkan ugama islam selaras dengan status Malaysia sbg sebuah negara islam ... PAS...
  4. CikSukan

    Bila PAS dalam Susah UMNO Hulurkan Tangan Sayang

    Sebelum tu... 1. Nampaknya Nazri Aziz muncul menjadi watak pendamping yang menyejukkan keadaan. Saya percaya inisiatif Nazrilah menyebabkan Anwar dan Najib dapat duduk sekali dan memberi post istimewa kepada rakyat Malaysia. Nazri seperti dimaklumi seorang yang terbuka, tidak melihat perkara...
  5. CikSukan

    Mari Kita KPI, PM Kita - Dato'Seri Najib Razak

    KPI = Key Performance Indicators, melayu = Petunjuk Prestasi Utama (KPI) ialah salah satu kaedah bagi mengukur prestasi perkhidmatan. Oleh sebab majoriti rakyat jelata, khasnya pengundi, tidak akan faham secukupnya mengenai aspek teknikal KPI, maka saya rasa kaedah paling asas yang akan mereka...
  6. CikSukan

    VCD Datuk Ishak berceloteh laku macam goreng pisang

    Kelakar..Datuk Ishak berceloteh gamatkan dewan perhimpunan UMNO.:)) http://www.youtube.com/watch?v=aLM0a6b_5hA
  7. murasame_85

    Kenapa Korang Sokong Umno/BN?

    Berpandukan konsep yg eboss dan abg_x guna, aku cuba bawa skit pembaharuan dari segi info. apa yg dilihat dari pandangan personal aku dan kawan2. Umno terbahagi kepada 3 jenis: Umno warisan - "Bapak aku Umno, aku pon kena Umno" Umno Busines - "Aku Umno utk business aku" Umno Old School -...
  8. K

    UMNO = Parti Samseng Melayu, Parti Rosak Akhlak Melayu..

    sejak akhir-akhir ini, banyak sangat yang kita dengar daripada beberapa mesyuarat perwakilan UMNO benda-benda yang tidak sedap didengar... kita dengar ada DEMONSTRASI...ini bukan budaya kita.. kita dengar ada kes wanita gaduh sampai tarik rambut... kita dengar ada rusuhan sampai FRU pun...
  9. azlann1981

    Sape tau pasal PEKIDA

    Korang pernah dengar tak pasal PEKIDA??? aku dengar org kata yang PEKIDA nie dah macam kumpulan gengster melayu je...banyak perkara2 yang tak baik berkaitan diorg kedengaran....betul ker apa yang aku dengar nie pasal PEKIDA??aku pun baru first time dengar pasal PEKIDA nie..tak pernah dengar...
Top
Log in Register