programmer

  1. aduka01

    Mencari programmer EA

    Salam sahabat CG, Saya mencari programmer EA yg mahir. Perlu khidmat anda untuk membantu modify EA . Sekian . Terima kasih,
  2. gadgetmall

    [Mencari programmer sbg co-founder] startup idea utk revolutionize f&b industry

    Hi guys, Aku tengah mencari seorang co-founder teknikal dengan latar belakang LAMP stack, bootstrap (atau frontend lain) dan familiar dgn peranti mudah alih (android/ios utk compatibility issue). Ideanye ialah, sekarang ni rata2 dunia beralih kepada fintech, machine learning dan ai. Dalam...
  3. M

    To Sell Freelance / Partime Mobile Android, IOS, PHP, Web Programmer

    Kami menyediakan perkhidmatan membangunkan Mobile App untuk Android, IOS dan juga Web dengan harga yang berpatutuan. Android / Swift IOS Apps dengan PHP Web Backend Panel. Mobile Web Development. HTML5, CSS3, Bootstrap3 Time Attendance System dengan Fingerprints / NFC Card Delivery Mobile App...
  4. L

    Mencari Programmer

    Salam. mencari programmer untuk bangunkan sistem secara internal tak perlu upload ke server. sebolehkan nak orang utara. sng nk ajak jmpa client nnti diskus pasal projek. tak perlu buat job dkat ofis. korang buat la dkat mana2 pn secara freelance. janji projek dpt siap dlm tempoh yg...
  5. migustik

    Wanted Mencari Programmer

    Saya mencari programmer untuk website project saya (Bukan Final year projek untuk universiti yer) Element-element2 yang diperlukan dalam page: Log In/Log Out user & Admin - Register (add details) - Click link to activate acc - Forgot Pass - Update password Profile User - Upload Image - Edit...
  6. eazy2all

    Wanted Programmer untuk PHP web programming

    salam warga CG, aku ada amik project untuk buat sistem MLM... tapi aku sangkut kat commission level... aku tak tau mcm mana nak buat... dia nak commission untuk 7 level... sekarang mencari otai2 yang sanggup membantu untuk siapkan projek aku.... Harap dapat membantu
  7. shahsya

    Wanted Servis Bina Kedai Online (Shopping Cart)

    Assalamualaikum, Saya perlukan seorang yang berkemahiran dalam membina Kedai Online (Online Shop) untuk perniagaan online Saya ada beberapa produk dan ingin mencari mereka yang berpengalaman dalam membina Kedai Online Saya juga harap ada tunjuk ajar berikut : * Cara nak edit page @ create...
  8. shahsya

    Wanted Nak Servis Bina Kedai Online

    Salam.. Ada tak yang ada tawarkan servis untuk bina kedai online (Online Shop) menggunakan blogspot atau lain2 ?? Kalau boleh yang ada shopping cart skali. Kalau ada boleh PM saya yer. Kalau yg boleh guna blogspot lagi bagus. Sebab x perlu beli domain or hosting ~ URGENT juga la :((:(( Kalau...
  9. Tajul505

    TUTUP SEMENTARA : Ada job ni utk website programmer!

    Salam... Saya mencari website programmer yang boleh menyiapkan beberapa tugasan seperti : 1. Sistem 'Customer Support' live chat 2. Sistem pengiraan harga (formula pengiraan akan diberi) 3. Sistem pembayaran & invoice Sesiapa yang mempunyai kemahiran seperti dinyatakan, boleh terus hubungi saya...
  10. Bent_Mark

    Wanted Service Design Logo Supporter & Lifetime Supporter

    Salam, Ada pakat2 design logo tak ?? Nak upah ni.. taknak la terlalu gah dan gempak sangat nampak cantik + pro ok la.. sape leh design ?? Untuk forum :D:D PM ye bg sape yg berkebolehan.. nak saiz icon ok gak.. means x besar x kecik
  11. Sendiri

    Wanted TUTUP - Servis Design Kedai Online Guna Blogspot

    Assalamualaikum.. Sesiapa berkemahiran untuk bina Kedai Online menggunakan blogspot sila PM saya yer.. Kenapa Blogspot? Sebab ia nampak lebih tersusun.. UPDATE : Perlukan 1 lagi blog Siapa nak buat sila PM beserta portfolio anda
  12. yat47

    Wanted Facebook developer

    saya sedang mencari facebook developer yang boleh create aplikasi seperti dalam link ini http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
  13. haku

    Wanted Bantuan programmer menggunakan program mathlab

    assalamualaikum:) nak mintak tolong otai2 sume tentang program matlab. saya nie nak buat program untuk thermodynamic 6 stroke. program nya dah ada. sume ade setengah2 program yang saya kantoi:((. yelaa. matlab bukan master sgt pun. beginner je. jadi nak mintak tolong master2 matlab untuk...
  14. PiYuk

    Wanted Software Writer / Web Designer

    Assallamualaikum... CGrians :D I sedang mencari Software Writer (early stage- prototype) dan juga Web Designer ( early stage- prototype) untuk membangunkan satu software. Sesapa berminat untuk bekerja sama , sila PM Kerja bukan percuma (sudah tentu berbayar) URGENT Requirement! I tau kat...
  15. pecintanya

    Wanted Siapa yang boleh design fb like page

    Salam pada semua.. mencari sesiapa yang pandai untuk design fb like page.. selain dari mrdzy..servis dia tutup sementara..
  16. Ujang888

    Wanted Invoice system

    Salam Warga Carigold.. Aku nak bertanya kepada semua warga carigold... ada x sesiapa yang bleh develop system untuk hasilkan invoice,D.O,P.O,Quotation dan sewaktu dengannya la...Payment Voucher dan payslip pun diperlukan jugak.... Platform xkisah la pakai apa pun tp user friendly la.. senang...
  17. esssymanex

    Wanted Mencari Java Programmer

    Salam, Saya mencari sesiapa yang pandai membuat program Java dengan menggunakan Netbeans. Sila PM saya. Sekian terima kasih.
  18. peruzz

    Mencari Pakar Programer Untuk menghasilkan EA Saya

    Salam, saya mencari programer yang mampu menghasilkan EA dgn memenuhi kehendak yang saya perlukan. jadi Kepada programer yang mahir dalam menghasilkan EA.. amat di alu alukan untuk menghubungi saya.. Dengan kadar Segera untuk lebih baik, saya mengalu-alukan programer dari kawasan lembah...
  19. PinguSpy

    Wanted Kepada pakar2 .PHP or any script, web, freelancer - RM1000.0++(upah)

    salam, kepada pakar2 script, freelancer, web dev, .. sapa2 boleh tolong aku... untuk.. customized 4 - 5 script... aku dah beli script ni(script berbagai2 fungsi forum, marketplace, jobs etc).. tapi nk customized skit + nk combine jadi 1.. sapa2 komform boleh tolong upah RM1000 ~ RM2000...
  20. zaimi2

    Wanted sapa2 ada tawarakn perkhidmatan pasang affilate

    salam sapa kat sini ada perkhidmatan affilate? den pun website semua dah siap affilate pun ada cuma setting je ym - amykools
Top
Log in Register