BTC USD 51,675.5 Gold USD 1,784.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

TUTUP SEMENTARA : Ada job ni utk website programmer!

Tajul505

Active Member
Joined
Oct 26, 2010
Messages
2,096
Reaction score
31
Points
30
Salam...
Saya mencari website programmer yang boleh menyiapkan beberapa tugasan seperti :
1. Sistem 'Customer Support' live chat
2. Sistem pengiraan harga (formula pengiraan akan diberi)
3. Sistem pembayaran & invoice

Sesiapa yang mempunyai kemahiran seperti dinyatakan, boleh terus hubungi saya di talian 013 3393 505 atau anda boleh direct pm saya.:)

Saya ingin berbincang secara bersemuka dengan anda yang layak (yang mahir dalam website programming)

Pembayaran adalah mengikut persetujuan antara pihak saya, dan pihak programmer itu sendiri.

Akan ada projek2 akan datang dan anda akan diberi keutamaan sekiranya tugasan kali ini memuaskan dan di tahap yang cemerlang. Ia satu keuntungan jangka panjang.:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

Luqmanul Hakim

CG Top Poster Club
Joined
Mar 17, 2010
Messages
23,318
Reaction score
4,842
Points
196
Tuan area mana ek? Kalau belah-belah utara, ada saya kenal sorang rajin buat kerja macam nie...
 

k_a_a

Fun Poster
Joined
Oct 19, 2012
Messages
374
Reaction score
18
Points
15
Dah tutup ke? ishk.. baru nak pm. ;-)
 

Tajul505

Active Member
Joined
Oct 26, 2010
Messages
2,096
Reaction score
31
Points
30
maaf semua...ni baru balik jumpa sorg programmer...tutup jap offer ni sbb dah ada orang.

InsyaAllah akan buka tawaran utk next projek lak.
 

d-10

Active+ Member
Joined
May 28, 2008
Messages
2,686
Reaction score
6
Points
25
bru baca.. da ttp lak
 

Tajul505

Active Member
Joined
Oct 26, 2010
Messages
2,096
Reaction score
31
Points
30
Tuan area mana ek? Kalau belah-belah utara, ada saya kenal sorang rajin buat kerja macam nie...

owh yeke...jauh la plak.
sy area damansara. sbnarnye projek ni pun area tg.malim perak.
takpe, lain kali ade projek kat belah utara sana, sy pm tuan. td pun ade org johor call.:)
 

scanx

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2012
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
saya mahu juga.. TT setiap kali di depan laptop boring sangat..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register