programme developer

  1. M

    To Sell Freelance / Partime Mobile Android, IOS, PHP, Web Programmer

    Kami menyediakan perkhidmatan membangunkan Mobile App untuk Android, IOS dan juga Web dengan harga yang berpatutuan. Android / Swift IOS Apps dengan PHP Web Backend Panel. Mobile Web Development. HTML5, CSS3, Bootstrap3 Time Attendance System dengan Fingerprints / NFC Card Delivery Mobile App...
  2. Hobin

    Wanted Mencari Program Developer utk Membuat Social Community Programme

    salam... Saya ingin mewujudkan satu komuniti social. It could be APPS, Forum , of SOCIAL page like FB, Twitter or etcs. Pls Whats app saya sekiranya tuan tuan sekalian boleh develope seperti projek diatas. rgds
  3. migustik

    Wanted Mencari Programmer

    Saya mencari programmer untuk website project saya (Bukan Final year projek untuk universiti yer) Element-element2 yang diperlukan dalam page: Log In/Log Out user & Admin - Register (add details) - Click link to activate acc - Forgot Pass - Update password Profile User - Upload Image - Edit...
  4. shahsya

    Wanted Servis Bina Kedai Online (Shopping Cart)

    Assalamualaikum, Saya perlukan seorang yang berkemahiran dalam membina Kedai Online (Online Shop) untuk perniagaan online Saya ada beberapa produk dan ingin mencari mereka yang berpengalaman dalam membina Kedai Online Saya juga harap ada tunjuk ajar berikut : * Cara nak edit page @ create...
  5. azam575

    Wanted Mencari Sistem Disiplin Sekolah

    Salam, Aku tengah mencari sesiapa yang ada sistem disiplin berkonsepkan Merit Demerit. Kalau sesiapa ada .. sila PM aku segera. Saya sanggup beli jika harga berpatutan :D Sekian :D
  6. Tajul505

    TUTUP SEMENTARA : Ada job ni utk website programmer!

    Salam... Saya mencari website programmer yang boleh menyiapkan beberapa tugasan seperti : 1. Sistem 'Customer Support' live chat 2. Sistem pengiraan harga (formula pengiraan akan diberi) 3. Sistem pembayaran & invoice Sesiapa yang mempunyai kemahiran seperti dinyatakan, boleh terus hubungi saya...
  7. haku

    Wanted Bantuan programmer menggunakan program mathlab

    assalamualaikum:) nak mintak tolong otai2 sume tentang program matlab. saya nie nak buat program untuk thermodynamic 6 stroke. program nya dah ada. sume ade setengah2 program yang saya kantoi:((. yelaa. matlab bukan master sgt pun. beginner je. jadi nak mintak tolong master2 matlab untuk...
  8. M

    To Sell Servis Bina Sistem PHP & MYSQL & ORACLE

    Salam semua kepada warga CG..Servis terbaru dari saya.. kepada individu atau syarikat yang ingin memiliki sistem online atau offline yg menggunakan medium bahasa pengatucaraan PHP..boleh la menghubungi kami dan kami sedia membantu anda..kualiti dan keselamatan sistem adalah keutamaan kami...
  9. PinguSpy

    Wanted Kepada pakar2 .PHP or any script, web, freelancer - RM1000.0++(upah)

    salam, kepada pakar2 script, freelancer, web dev, .. sapa2 boleh tolong aku... untuk.. customized 4 - 5 script... aku dah beli script ni(script berbagai2 fungsi forum, marketplace, jobs etc).. tapi nk customized skit + nk combine jadi 1.. sapa2 komform boleh tolong upah RM1000 ~ RM2000...
  10. redtone013

    Wanted Programmmig yg boleh taja orang tak

    Salam Sejahtera, Ada sesiapa yang tahu program yg boleh taja orang? Macam website SVR atau website lain yg boleh buat online..
  11. hazwan

    Wanted Servis buat website exchange

    Salam kpd warga2 CG sekalian, saya ingin mencari pakar web designer dan juga pakar programmer utk tolong saye bina site e-currency exchange yg penampilannye professional dan efektif...sape2 yg berminat YM or PM me TQ :D p.s. tuan mod, jika salah bukak thread, plz move to d appropriate section.
  12. boney6001

    Wanted Pakar Sistem Komputer Diperlukan-JOHOR BAHRU

    Kawan2 yang belajar pandai2 hal2 sistem, meh aku bagi job yang dapat gaji punye... Tapi JBrians sahaja.. Meh buat duit, 1 tempat nak buat sistem kaunter pakai: 1. Axcess bole 2. VB pun bole 3. PHP ke, mende ape pun bole.. Janji sistem berfungsi.. Gaji lumayan... Ni on the spot... Meh tgk...
Top
Log in Register