BTC USD 52,066.7 Gold USD 1,783.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Programmmig yg boleh taja orang tak

redtone013

Fun Poster
Joined
Jul 23, 2009
Messages
148
Reaction score
0
Points
10
Salam Sejahtera,

Ada sesiapa yang tahu program yg boleh taja orang?
Macam website SVR atau website lain yg boleh buat online..
 
Sponsored Post

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,487
Reaction score
38
Points
80
Salam Sejahtera,

Ada sesiapa yang tahu program yg boleh taja orang?
Macam website SVR atau website lain yg boleh buat online..

tajaan mcm mana tu? maksud saya ,
selain sponsor/introducer, bonus apa lagi yang nak diadakan contohnya pairing dan matching

sila kunjungi laman saya untuk maklumat lanjut....
harga boleh dibincang,,




UPGRADE :

Domain :

* RM 50.00 untuk com,biz,info,org,net.
* RM 100.000 untuk com.my,my

Webspace :

* Rm 100 untuk 10 GB
* RM 200 Untuk 20 GB

PERCUMA :


- Penyelenggaraan laman selama 2 bulan.
- Design resit, boucher, Letterhead, business kad, logo dan invois(untuk syarikat baru).~~ Pakej budget dikecualikan~

SPECIAL BONUS (Semua Pakej)

- Akan dimasukan ke dalam enjin carian dan laman e-commerce seperti mudah,catcha.com.my,mymall.my dan sebagainya
- Laman anda akan disebarkan melalui email klien kami.
- Akan diiklankan secara percuma di laman jaringan sosial seperti Friendster, myspace dan facebook.

TIPS :

Harga kami adalah istimewa kerana tidak mengenakan caj tersembunyi atau caj-caj tambahan. Maksudnya Caj tambahan itu ialah :
A) Caj penyelenggaraan(percuma untuk 2 bulan kepada pelanggan kami)
B) caj berasingan untuk pemasangan domain,sistem,email dan web.(kami tidak mengenakan caj pemasangan kerana semua ini dibayar sekali dengan sistem tersebut)
C) Caj untuk penyedian manual penggunaan web dan bagi mendapatkan profail web anda.(Disini kami memberikan percuma sebagai customer services)
D) Caj khidmat Bantuan atau nasihat. (kami memberikan percuma kepada anda)
Oleh Pastikan anda tidak tertipu dengan harga pakej laman murah tanpa dinyatakan caj-caj lain..jadi Pelanggan Bijak.

Sila lihat hasil kerja untuk Klien kami. Klik sini

_____________________________________________________________________________________
 

redtone013

Fun Poster
Joined
Jul 23, 2009
Messages
148
Reaction score
0
Points
10
tajaan mcm mana tu? maksud saya ,
selain sponsor/introducer, bonus apa lagi yang nak diadakan contohnya pairing dan matching

sila kunjungi laman saya untuk maklumat lanjut....
harga boleh dibincang,,




UPGRADE :

Domain :

* RM 50.00 untuk com,biz,info,org,net.
* RM 100.000 untuk com.my,my

Webspace :

* Rm 100 untuk 10 GB
* RM 200 Untuk 20 GB

PERCUMA :


- Penyelenggaraan laman selama 2 bulan.
- Design resit, boucher, Letterhead, business kad, logo dan invois(untuk syarikat baru).~~ Pakej budget dikecualikan~

SPECIAL BONUS (Semua Pakej)

- Akan dimasukan ke dalam enjin carian dan laman e-commerce seperti mudah,catcha.com.my,mymall.my dan sebagainya
- Laman anda akan disebarkan melalui email klien kami.
- Akan diiklankan secara percuma di laman jaringan sosial seperti Friendster, myspace dan facebook.

TIPS :

Harga kami adalah istimewa kerana tidak mengenakan caj tersembunyi atau caj-caj tambahan. Maksudnya Caj tambahan itu ialah :
A) Caj penyelenggaraan(percuma untuk 2 bulan kepada pelanggan kami)
B) caj berasingan untuk pemasangan domain,sistem,email dan web.(kami tidak mengenakan caj pemasangan kerana semua ini dibayar sekali dengan sistem tersebut)
C) Caj untuk penyedian manual penggunaan web dan bagi mendapatkan profail web anda.(Disini kami memberikan percuma sebagai customer services)
D) Caj khidmat Bantuan atau nasihat. (kami memberikan percuma kepada anda)
Oleh Pastikan anda tidak tertipu dengan harga pakej laman murah tanpa dinyatakan caj-caj lain..jadi Pelanggan Bijak.

Sila lihat hasil kerja untuk Klien kami. Klik sini

_____________________________________________________________________________________

Thanks Bro. Bro ada YM atau MSN tak? Kita boleh bincang kat sana?
 

ewan0310

Active+ Member
Joined
Feb 28, 2007
Messages
2,763
Reaction score
20
Points
25
tajaan mcm mana tu? maksud saya ,
selain sponsor/introducer, bonus apa lagi yang nak diadakan contohnya pairing dan matching

sila kunjungi laman saya untuk maklumat lanjut....
harga boleh dibincang,,




UPGRADE :

Domain :

* RM 50.00 untuk com,biz,info,org,net.
* RM 100.000 untuk com.my,my

Webspace :

* Rm 100 untuk 10 GB
* RM 200 Untuk 20 GB

PERCUMA :


- Penyelenggaraan laman selama 2 bulan.
- Design resit, boucher, Letterhead, business kad, logo dan invois(untuk syarikat baru).~~ Pakej budget dikecualikan~

SPECIAL BONUS (Semua Pakej)

- Akan dimasukan ke dalam enjin carian dan laman e-commerce seperti mudah,catcha.com.my,mymall.my dan sebagainya
- Laman anda akan disebarkan melalui email klien kami.
- Akan diiklankan secara percuma di laman jaringan sosial seperti Friendster, myspace dan facebook.

TIPS :

Harga kami adalah istimewa kerana tidak mengenakan caj tersembunyi atau caj-caj tambahan. Maksudnya Caj tambahan itu ialah :
A) Caj penyelenggaraan(percuma untuk 2 bulan kepada pelanggan kami)
B) caj berasingan untuk pemasangan domain,sistem,email dan web.(kami tidak mengenakan caj pemasangan kerana semua ini dibayar sekali dengan sistem tersebut)
C) Caj untuk penyedian manual penggunaan web dan bagi mendapatkan profail web anda.(Disini kami memberikan percuma sebagai customer services)
D) Caj khidmat Bantuan atau nasihat. (kami memberikan percuma kepada anda)
Oleh Pastikan anda tidak tertipu dengan harga pakej laman murah tanpa dinyatakan caj-caj lain..jadi Pelanggan Bijak.

Sila lihat hasil kerja untuk Klien kami. Klik sini

_____________________________________________________________________________________


mantap bro pm saye no hp boleh?
 

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
apal selow sgt web ko ni ek?hosting negara mana ni
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register