Wanted Servis buat website exchange

CG Sponsors




hazwan

Super Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
5,107
Reaction score
11
Points
65
Salam kpd warga2 CG sekalian, saya ingin mencari pakar web designer dan juga pakar programmer utk tolong saye bina site e-currency exchange yg penampilannye professional dan efektif...sape2 yg berminat YM or PM me TQ :D


p.s. tuan mod, jika salah bukak thread, plz move to d appropriate section.
 
Sponsored Post

hazwan

Super Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
5,107
Reaction score
11
Points
65
x de sape yg mahir programming ke, ades...:)
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
just wat exchanges je ke?
 

hazwan

Super Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
5,107
Reaction score
11
Points
65
aku ader member..
brape budget?
mahir dlm programming dan web designing x? kalo leh wat automated transfer...budget discuss later, kalo ade previous work aku leh refer ok gak...:)
 

hazwan

Super Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
5,107
Reaction score
11
Points
65
x de sape nak sahut cabaran ni ke....preferably, muslim

programmer & web designer... :D
 

hazwan

Super Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
5,107
Reaction score
11
Points
65
ada bro. siap dengan payment gateway lagi. offer berapa?
leh tgnk portfolio sbagai contoh ke...kalo leh nak mcm antara website exchange terkemuke di malaysia ni..malas nak sebut nanti takut copyright plak...bro duk mane, leh diskus minum kopi skali..

p.s. offer tu :-? bape ek mahal ke? :))
 

dreamteam

Active Member
Joined
Jan 6, 2007
Messages
2,314
Reaction score
1
Points
25
leh tgnk portfolio sbagai contoh ke...kalo leh nak mcm antara website exchange terkemuke di malaysia ni..malas nak sebut nanti takut copyright plak...bro duk mane, leh diskus minum kopi skali..

p.s. offer tu :-? bape ek mahal ke? :))
aku pun nak tahu gak berapa offer.....hehehe:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register