Wanted Invoice system

CG Sponsors




Ujang888

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2009
Messages
153
Reaction score
0
Points
10
Salam Warga Carigold..

Aku nak bertanya kepada semua warga carigold...
ada x sesiapa yang bleh develop system untuk hasilkan invoice,D.O,P.O,Quotation dan sewaktu dengannya la...Payment Voucher dan payslip pun diperlukan jugak....

Platform xkisah la pakai apa pun tp user friendly la..
senang nuntuk digunakan nanti..

Kalo ada sesiapa boleh develop system tu,please PM aku..
harga upah korang bleh quote dan nego dengan aku nanti..

for info,company aku kecik je..
tapi nak systematik la supaya semua rekod boleh simpan dalam database..

 
Sponsored Post

boboyy

Fun Poster
Joined
Jul 23, 2011
Messages
883
Reaction score
0
Points
10
wah bagus gak kalo ada ni, boleh boboyy gunakan gak.
 

eslife

Freshie
Joined
May 28, 2011
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Salam Warga Carigold..

Aku nak bertanya kepada semua warga carigold...
ada x sesiapa yang bleh develop system untuk hasilkan invoice,D.O,P.O,Quotation dan sewaktu dengannya la...Payment Voucher dan payslip pun diperlukan jugak....

Platform xkisah la pakai apa pun tp user friendly la..
senang nuntuk digunakan nanti..

Kalo ada sesiapa boleh develop system tu,please PM aku..
harga upah korang bleh quote dan nego dengan aku nanti..

for info,company aku kecik je..
tapi nak systematik la supaya semua rekod boleh simpan dalam database..

Saya programmer, ada budget? PM saya ...
 
Last edited:

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
heheh..kalau bagi flowchart,input data,rangka sume boleh je den tlg buatkan sket2 :)
 

gee-shock

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
1,059
Reaction score
3
Points
25
heheh..kalau bagi flowchart,input data,rangka sume boleh je den tlg buatkan sket2 :)
berapa ya anggaran kos AjuL? untuk buat program yg boleh masuk kan detail then keluar invoice,quotation,po,lo and lain2
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
minat jugak nak tau ni.. then kalau quotation, invoice etc tu semua boleh print dalam pdf lagi cun.. :D
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
act pakai crm pn boleh.. tempat ak kerja dulu dorang pakai crm je utk quotation.. tapi ak tk bape nak pandai guna.. reti buat quotation jela.. :))
 

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
google ker..banyak software free
 
Sponsored Post
Top
Log in Register