programming

  1. M

    To Sell Freelance / Partime Mobile Android, IOS, PHP, Web Programmer

    Kami menyediakan perkhidmatan membangunkan Mobile App untuk Android, IOS dan juga Web dengan harga yang berpatutuan. Android / Swift IOS Apps dengan PHP Web Backend Panel. Mobile Web Development. HTML5, CSS3, Bootstrap3 Time Attendance System dengan Fingerprints / NFC Card Delivery Mobile App...
  2. gunungemas

    Wanted Bina Website Jualan Diperlukan

    Saya perlukan seorang untuk bangunkan website sayrikat untuk tujuan jualan............. PM saya
  3. L

    Mencari Programmer

    Salam. mencari programmer untuk bangunkan sistem secara internal tak perlu upload ke server. sebolehkan nak orang utara. sng nk ajak jmpa client nnti diskus pasal projek. tak perlu buat job dkat ofis. korang buat la dkat mana2 pn secara freelance. janji projek dpt siap dlm tempoh yg...
  4. shamputra

    Wanted Cheque printing software

    Salam buat semua otai2 CG.. saya hendak beli software print cek. kalau ade yg jual bleh komen kt bawah. tanak yang mahal2 sgt. hendak yang mampu milik jer.... bleh call/wsp O13.946.7747 terimas kasih :)cgrock:)cgrock
  5. ckama33

    Wanted Aplikasi/Software Tax Invoice

    Assalamualaikum wbt kepada warna carian. Saya tengah mencari 1 aplikasi/software tax invoice secara offline (boleh upload jadi online). Maksudnya, setiap Gerak kerja d lakukan melalui offline pastuh boleh di upload untuk d online kan (update to online). So, saya kemana2 pun boleh tgk berapa...
  6. tapirbawaklori

    Nak tanya pasal SYSTEM RESIDENT

    ada tak sesiapa pernah guna..atau pernah pakai system tuk penduduk taman... contoh.... boleh kira setiap bayaran bulanan penduduk...bayaran guard ...dan boleh tau sapa yang tak bayar lagi..sapa yang dah terlebih bayar...lebih kurang camtu la... atau ada system lain yang sesuai ?
  7. eazy2all

    Wanted Programmer untuk PHP web programming

    salam warga CG, aku ada amik project untuk buat sistem MLM... tapi aku sangkut kat commission level... aku tak tau mcm mana nak buat... dia nak commission untuk 7 level... sekarang mencari otai2 yang sanggup membantu untuk siapkan projek aku.... Harap dapat membantu
  8. ikhmal_ok

    To Sell Mencari individu yang biasa masuk tender kerajaan untuk jual file tracker program

    As salam, Saya sedang mencari individu2 yang boleh memperkembangkan produk kilang. Kilang kami membuat program RFID digunakan sebagai "file tracker management". Sistem pengesan lokasi dan pengurusan fail2 penting secara elektronik. Sistem ini mampu mencari, menjejak dan mengurus fail secara...
  9. haku

    Wanted Bantuan programmer menggunakan program mathlab

    assalamualaikum:) nak mintak tolong otai2 sume tentang program matlab. saya nie nak buat program untuk thermodynamic 6 stroke. program nya dah ada. sume ade setengah2 program yang saya kantoi:((. yelaa. matlab bukan master sgt pun. beginner je. jadi nak mintak tolong master2 matlab untuk...
  10. Ujang888

    Wanted Invoice system

    Salam Warga Carigold.. Aku nak bertanya kepada semua warga carigold... ada x sesiapa yang bleh develop system untuk hasilkan invoice,D.O,P.O,Quotation dan sewaktu dengannya la...Payment Voucher dan payslip pun diperlukan jugak.... Platform xkisah la pakai apa pun tp user friendly la.. senang...
  11. M

    To Sell Servis Bina Sistem PHP & MYSQL & ORACLE

    Salam semua kepada warga CG..Servis terbaru dari saya.. kepada individu atau syarikat yang ingin memiliki sistem online atau offline yg menggunakan medium bahasa pengatucaraan PHP..boleh la menghubungi kami dan kami sedia membantu anda..kualiti dan keselamatan sistem adalah keutamaan kami...
  12. peruzz

    Mencari Pakar Programer Untuk menghasilkan EA Saya

    Salam, saya mencari programer yang mampu menghasilkan EA dgn memenuhi kehendak yang saya perlukan. jadi Kepada programer yang mahir dalam menghasilkan EA.. amat di alu alukan untuk menghubungi saya.. Dengan kadar Segera untuk lebih baik, saya mengalu-alukan programer dari kawasan lembah...
  13. marvelous

    Wanted Convert SMF to Vbulletin

    Ada sesiapa di sini yang pandai convert SMF k Vbulletin untuk forum..n berapa caj korang kenakan..TQ..
  14. N

    To Sell ICT and Computer Services

    Kepada semua rakan forum, disini ada sedikit pengenalan dan info ; Neeze Dot Com terlibat dalam perniagaan di bidang perkhidmatan. Antara bidang perkhidmatan yang terlibat adalah;  ICT, Software Development and Computer base Hardware Trading  Web-base system  Portal  Programming  Data...
  15. F

    Wanted Sistem Klinik Untuk Dibeli

    Kepada sesiapa yang mempunyai sistem klinik full pakej punye integrate dengan mykad reader boleh lah bg tau harga nya kat kwn yerk... kalau boleh nak ready made dan mudah untuk di customize.
  16. boney6001

    Wanted Pakar Sistem Komputer Diperlukan-JOHOR BAHRU

    Kawan2 yang belajar pandai2 hal2 sistem, meh aku bagi job yang dapat gaji punye... Tapi JBrians sahaja.. Meh buat duit, 1 tempat nak buat sistem kaunter pakai: 1. Axcess bole 2. VB pun bole 3. PHP ke, mende ape pun bole.. Janji sistem berfungsi.. Gaji lumayan... Ni on the spot... Meh tgk...
  17. uTJoE

    Wanted System Developer Needed - URGENT

    To propose a Sytem (access, parking, pay bill etc) for an Executive Club in Ampang, Selangor Details: We need a system developer to create and develope a system for an executive club, in which allow their members to access to the club by using their access card. The system must be capable to...
Top
Log in Register