BTC USD 23,864.3 Gold USD 1,791.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari Pakar Programer Untuk menghasilkan EA Saya

peruzz

Active Member
Messages
1,892
Joined
Jan 15, 2008
Messages
1,892
Reaction score
6
Points
25
Salam,

saya mencari programer yang mampu menghasilkan EA dgn memenuhi kehendak yang saya perlukan.
jadi Kepada programer yang mahir dalam menghasilkan EA.. amat di alu alukan untuk menghubungi saya.. Dengan kadar Segera

untuk lebih baik, saya mengalu-alukan programer dari kawasan lembah kelang.

tq


tel: 0123660407
 
Last edited:
Sponsored Post

peruzz

Active Member
Messages
1,892
Joined
Jan 15, 2008
Messages
1,892
Reaction score
6
Points
25
aik.. xde ke sapa2 yang pandai program EA kat cni.. ingatkn ada yg boleh membantu.. mai la tampil.. nnti ada la makan2.. hihi..

klu x dpt call.. sms je.. nnti sy call balik.
 

kimy_focus

Fun Poster
Messages
113
Joined
Mar 29, 2010
Messages
113
Reaction score
32
Points
20
aik.. xde ke sapa2 yang pandai program EA kat cni.. ingatkn ada yg boleh membantu.. mai la tampil.. nnti ada la makan2.. hihi..

klu x dpt call.. sms je.. nnti sy call balik.

hek3 summe bz dok trade kot..
meh la nk nlg..tp xdela pndai sgt pn..hek3
:)cgrock
 

TRBC

Active Member
Messages
2,128
Joined
Jul 29, 2010
Messages
2,128
Reaction score
9
Points
25
aik.. xde ke sapa2 yang pandai program EA kat cni.. ingatkn ada yg boleh membantu.. mai la tampil.. nnti ada la makan2.. hihi..

klu x dpt call.. sms je.. nnti sy call balik.


PM Tuan Jejantas, pakar EA.
Boleh runding dgn dia.
:D
 

peruzz

Active Member
Messages
1,892
Joined
Jan 15, 2008
Messages
1,892
Reaction score
6
Points
25
hek3 summe bz dok trade kot..
meh la nk nlg..tp xdela pndai sgt pn..hek3
:)cgrock

eheh.. biasanya tader yg bz ni trader yg bnyk floating.. hahaha.. ok la bro.. klu bro pndai program.. leh r tolong sy.. bro duk mana?.. eA yg sy nak wat ni mudah je.. apply dr indi yg sedia ada tu.. just program camne nak kuarkan signal dr indi tu.. tu je.. boleh kan??..
 

tokmat™

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,932
Paid Membership
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
eheh.. biasanya tader yg bz ni trader yg bnyk floating.. hahaha.. ok la bro.. klu bro pndai program.. leh r tolong sy.. bro duk mana?.. eA yg sy nak wat ni mudah je.. apply dr indi yg sedia ada tu.. just program camne nak kuarkan signal dr indi tu.. tu je.. boleh kan??..
kita kata mudah nak buat EA ni.... :D
hakikatnya, senang ke nak hasilkan EA terbaik...?
sia ada jumpa dgn programmer EA ni..... dengar luahan katanya....... :)
sia maklum akan apa yg dinyatakan olehnya..... :)

apa pun... good luck TT.... :)
 

zus_10

Fun Poster
Messages
930
Joined
Dec 27, 2010
Messages
930
Reaction score
14
Points
15
eheh.. biasanya tader yg bz ni trader yg bnyk floating.. hahaha.. ok la bro.. klu bro pndai program.. leh r tolong sy.. bro duk mana?.. eA yg sy nak wat ni mudah je.. apply dr indi yg sedia ada tu.. just program camne nak kuarkan signal dr indi tu.. tu je.. boleh kan??..

sy pon kalo leh mintak tlg bro wat program alert ble ma bsilang...
 

kimy_focus

Fun Poster
Messages
113
Joined
Mar 29, 2010
Messages
113
Reaction score
32
Points
20
eheh.. biasanya tader yg bz ni trader yg bnyk floating.. hahaha.. ok la bro.. klu bro pndai program.. leh r tolong sy.. bro duk mana?.. eA yg sy nak wat ni mudah je.. apply dr indi yg sedia ada tu.. just program camne nak kuarkan signal dr indi tu.. tu je.. boleh kan??..

yup bley jew..:D
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.03003
USD / JPY
132.863
GBP / USD
1.22171
USD / CHF
0.94235
USD / CAD
1.27747
EUR / JPY
136.852
AUD / USD
0.70761

CG Sponsors




Top
Log in Register