BTC USD 48,404.6 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Aplikasi/Software Tax Invoice

ckama33

Active+ Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
3,946
Reaction score
158
Points
33
Assalamualaikum wbt kepada warna carian.

Saya tengah mencari 1 aplikasi/software tax invoice secara offline (boleh upload jadi online).
Maksudnya, setiap Gerak kerja d lakukan melalui offline pastuh boleh di upload untuk d online kan (update to online). So, saya kemana2 pun boleh tgk berapa hutang org Kat saya.
Pastuh saya boleh update juga setiap bayaran cek melalui online tersebut.

Aplikasi/software tersebut boleh guna php atau yg sewaktu dengannya.

Jika berminat boleh what's app ke 019-841-12-12

Terima kasih kerjasamanya...
 
Sponsored Post

ckama33

Active+ Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
3,946
Reaction score
158
Points
33
Untuk tindakan yg membuat servis nih..
 

ckama33

Active+ Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
3,946
Reaction score
158
Points
33
Mcm xde jer yg buat servis nih?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register