system developer

  1. azam575

    Wanted Mencari Sistem Disiplin Sekolah

    Salam, Aku tengah mencari sesiapa yang ada sistem disiplin berkonsepkan Merit Demerit. Kalau sesiapa ada .. sila PM aku segera. Saya sanggup beli jika harga berpatutan :D Sekian :D
  2. mrfs1978

    Point Of Sale System Touch Screen Murah

    Kat mana nak dapatkan POS System jenis touch screen murah siap ngan printer sekali ek....aku nak pakai kat restoran.... kalau korang ada jual ke bgtau ek....kAlau ada yg jenis secondhand pun ok gak....
  3. Ujang888

    Wanted Invoice system

    Salam Warga Carigold.. Aku nak bertanya kepada semua warga carigold... ada x sesiapa yang bleh develop system untuk hasilkan invoice,D.O,P.O,Quotation dan sewaktu dengannya la...Payment Voucher dan payslip pun diperlukan jugak.... Platform xkisah la pakai apa pun tp user friendly la.. senang...
Top
Log in Register