gecko

  1. R

    To Sell Tokek 450 gram dan panjang 14 inci

    Assalamualaikum Cgrian semua Nak tanya ada lagi ke buyer tokek nie Kalau ada sila info k Mana tau boleh buat duit raya
  2. my pren

    Wanted Cicak tokek

    salam...ada sapa memiliki cicak tokek untuk dijual tokek yg dicari - berat 430gm minima - panjang tokek 14 inci minima tolong tulis tarih hari pic di amil pada kertas A4 dan letak kan sebelah cicak tokek yang hendak dijual. sila wasap pic tokek ke no 01119440234.
  3. userun

    Wanted Pinjaman bisnes tokek

    Salam, mcm mana aku nak mulakannya ek. Kawan aku memerlukan RM20k untuk urusan dia menjual tokkei/ tokek. Semua kawan2 terdekat aku mmg takde RM20k tu, nak suruh diorang buat loan, mmg diorang tak sanggup. takut kene tipu ke apa ke. Jadi kawan aku yg nak jual tokkei ni urusan dokumen pengesahan...
  4. [V]endetta

    To Sell VITAMIN untuk Tokay gecko / pokke / tekek / tokek bintik merah CEPAT BESAR!

    Dapatkan vitamin untuk merangsang tumbesaran tokek. Diperbuat daripada 100% bahan semula jadi dan terbukti lulus ujian kesihatan mengikut kriteria international buyer. Terdapat beberapa pelanggan kami yang membeli untuk menaikkan berat tokek yang telah susut akibat perjalanan jauh ataupun akibat...
  5. JAYPB

    To Sell Mencari buyer tokek

    sedang mencari buyer tokek: barang ada kat kuala kurau perak berat 330g panjang 16 inci 2 hun seekor sahaja..
  6. annorex

    Wanted Buyer international nak beli tokek 330g & barang-barang mistik

    Assalamualaikum & Salam 1Malaysia.. Kami akan menganjurkan pembelian Tokek Gecko berat minima 330g & barang-barang mistik.. di Bukit Mertajam, Penang pada 31/07-01/08/11 (Ahad & Isnin). Kriteria Tokek Gecko yg dibeli 1. Keadaan sihat & tidak luka 2. Perut dalam keadaan normal (x padat) 3...
  7. 12jaj

    Wanted Tokek 400g - 2 kilo ke atas

    assalamulaikum bagi sesiapa yang ada tokek/gecko yang beratnya 400g ke 2 kilo(lebih pun xpa janji betul2 wujud dan betul2 nak jual),inilah peluang anda untuk menjana pendapatan hasil dari usaha keras anda untuk menternak gecho hingga besar sebegini :D bg yg betul2 ada tokek dan berminat untuk...
  8. S

    Wanted Tokek 400g ke atas

    sesape ade tokek berat 400g ke atas sila pm segera untuk urusniaga.. tq..
  9. moshama

    To Sell Cicak tokek

    Salam.. sy ada seekor cicak ni.sy x berapa arif pasal binatang ni..cuma sy dgr2 ada org yg beli cicak ni..jadi sy nak tanya warga Cg yg arif pasal bidang ni..cicak yg sy ada ni jenis apa?ada harga ke klu sy jual?klu ada sy nak jual.klu x de, x pe.jd pet sy je la :D gambar ada sy sertakan...
  10. sya102003

    Wanted Tokek bintik merah

    Salam...kpda warge2 CG,sy disini ingin membeli tokek bintik merah dengan harga yg masuk akal..berat minimun ialah 400g..kpade sape2 yg ada,bleh pm sy...hnya untuk kwasan melaka,n.sembilan dan kl...
  11. Sufian84

    Wanted Membeli Tokek 450gram

    Kami pembeli Tokek berlesen..Syarikat beroprasi di Kuala Lumpur. Kepada pemilik2 yang ingin menjual tokek seberat 350 HINGGA 450gram keatas boleh PM saya. -Harga secara rundingan Face to Face -Ada surat perjanjian dan prosedur jualbeli. -Bayaran pendahuluan disediakan. -Bayaran penuh mengikut...
  12. K

    To Sell Gecko ekor bercabang

    Assalam kepada peminat/pencari tokek ekor bercabang - hanya pembeli yang serius aje di layan - broker / orang tengah atau sekutu dengannya tidak di layan. wat habis credit aje. - kelebihan tokek ini sangat diperlukan bagi mereka yang mengetahui - harga tawaran yang menarik sahaja akan diterima...
  13. ahmad139

    To Sell Tokek hijau ..sesiapa yang mampu

    salam kepada warga cg harap kepada buyer dan broker buyer tolong sattlekan deal member aku dah ada di lokasi owner untuk deal cuma sekarang tidak jumpa lagi buyer dan broker yang jujr..please serious buyer dan broker buyer sebab ada barang lain nak turun lagi jika berjaya deal...
  14. roybizz

    Wanted Tokek EMAS

    sesiapa yang ada tokek berat 400gram ke atas boleh la menghubungi saya di talian 0139709195... roy.. harga yang ditawarkan oleh anda kita akan bincang...semestinya harga terbaik.. sama 2 puas hati.... :) :D :) :D :)cgrock :)paid :)
  15. kaYaIlmu

    To Sell 5 ekor TOKEK BINTIK MERAH

    Salam , straight to the point ,ada 5 eko tokek bintik merah untuk dijual .. tokek 1: 100gm keatas tokek 2: 240gm tokek 3: 240gm keatas hingga 300gm tokek 4: 240gm keatas hingga 300gm tokek 5: 240gm keatas hingga 300gm sebelum nie dah ada bukak thread sal tokek nie ..:) yang tu termasuk...
  16. En.Amer

    Wanted Tokek Bintik Merah/Oren.

    Salam sejahtera kepada semua forumer carigold. Kawan saya kabar kat saya dalam forum ni ade ramai yang membela Tokek. Jadi saya juga berminat untuk membela sendiri cicak ni, bukan nak beli yang besar-besar sampai harga juta-juta, saya cuma nak beli yang agak kecik untuk dibela sendiri. Kepada...
  17. ilhamjabil

    Wanted Membeli Tokek dengan harga baik

    Assalamuaalikum WBT Saya ada rakan yang paling dekat dengan International buyer... Kalau tuan puan tak ada gambar jangan kontek saya...sebab buyer nak gambar atas timbangan dulu bersama tarikh hari tersebut...:D Setakat ni buyer hanya terima tokek yang berat 450grm keatas. Senarai Harga...
  18. M

    tokek: 300g = RM80k?,ok ke harga tu?

    salam semua,saya baru lagi disini,sebelum ni duk luar pintu je,:D.nak tanya sikit.ada kawan aku jual tokek 300g-350g harganya dalam rm80k-100k..betul ke?murah ke mahal broker ambik tu?atau sepadan dengan harga sekarang?:)takutdia kena tipu je.
  19. K

    To Sell Cicak Tokek / Gecko

    Salam warga CG.. Tread ini aku ujud kan bagi mencari owner ( pemilik ) Tokek Gecko yang ingin menjual Tokek mereka. Aku sedia berunding untuk membeli Tokek yang benar-benar ujud. Bukti hendaklah disertakan didalam bentuk Gambar samada di dalam Tread aku ini ataupun pada handphone aku. Keterangan...
Top
Log in Register