BTC USD 24,353.9 Gold USD 1,788.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

gecko

  1. R

    To Sell Tokay Gecko (200-280g)

    Dear Everyone, I'm Mr.Soo newbie in CG. I have tokay gecko for sale. Weight: Mostly 200-280g Selling at: 1unit - RM 600 (200-280g) (first come first serve) For bulk purchase can be arrange Location: KL Serious buyers pls email me at [email protected] or call 0122255581(Mr.Soo)...
  2. bintik merah

    Others (Tokek) jom sama2 bergabung sapa yg ada bela tokek utk dijual pada buyer inter

    salam semua..:D tujuan aku bukak thread ni utk kita sama2 bergabung pd yg membela tokek..kita turuti syarat2 yg di minta oleh buyer inter katanya.. bukan apa aku nak tgk sahih btl ke jual beli tokek dgn buyer inter..jika sahih tak sia2 la korang semua yg membela tokek tp jika semuanya penipuan...
  3. umys2u

    To Sell MENCARI BUYER TOKEK 150gm(15 EKOR)

    AS.SALAM saya just tolong kawan iklankan...ader 15 ekor tokek bunga.. direct owner di SP. sebarang pertanyaan leh contact member saya..kalau nak beli boleh contact member saya di 019-3725836.thank..opsss lupa buyer nak jual Rm 350 je sekor..
  4. batmanmalaya25

    Wanted Tokek or pokke or gecko

    salam semua warga cg...aku wujud kan thread nie sbb nak membeli cicak nie,,,tp dengan berat 400g++ keatas klu ader yg nak menjual sila lah kol saya..klu ader barang 400g keatas,,,barang kecik pun sy ambik...janji ader induknya...surat dari WHO pun saya ader..boxer saya x nak...ok...jika barang...
  5. D

    Tokek bintik merah

    Salam, kepada pakar-pakar tokek, nak tanya betul ke yg ni jenis tokek bintik merah? buat masa ni ada 16 ekor dgn berat sekitar 300-370 gram. kalau betul spesis ni, berapa ya harga pasaran sekarang? minta kpd yg betul-betul tau dpt kongsi maklumat. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  6. Sham_AKAGlobal

    Wanted Tokek Merah & Tokek Batu Dengan Harga Pasaran

    Salam buat semua ..terutamanya pemilik Cicak Jutawan Tokek dan juga broker yang budiman. Saya telah dilantik wakil sah dari Eropah, Jepun dan juga beberapa individu di negara ini untuk mencari Tokek di Asia Tenggara termasuk Indonesia, Kemboja dll. Harga yang ditawarkan adalah yang paling...
  7. gmsatria

    Wanted Tokek Bintik Merah 350g atas bermula RM200K!!!

    salam warga CG semua, saya ade buyer berada di johor sekarang.dia sedang mencari tokek bintik merah berat atas 350g sahaja..dan dia akan bayar RM200K/ekor...jika ada banyak,dia bayar lebih...kalau ada banyak stok atas 350g sahaja,buyer boleh pertimbangkan untuk dtg ke tempat owner,tapi perlukan...
  8. abgmie

    Wanted Cicak tokek (gecko) hdk dibeli 420grm, RM200,000

    salam, abgmie buat post ini bagi pihak kawan..kepada sesiapa yg memiliki tokek 420gram tu harga sedia dibayar rm200,000 sila kontek terus buyer:- ROSLAN 0148197474 :)cgrock
  9. satio

    To Sell Tokek 100 ekor utk dijual!! urgent!!!!

    salam.. kepada semua warga2 penokek yang dihormati... terutama buyer2 tokek di luar sana.. saya ada tokek 250g - 300g dalam 100 ekor hingga 130 ekor dan serious utk mencari REAL BUYER...cuma masalah skrg tokek tu ada dkat siam.. utk bawak tokek masuk negara memerlukan RM 20000(syarat tuan...
  10. D

    Wanted Berikan saya tokek secara percuma jika dah malas nak menjaga

    Salam Pengumuman,kalau ada sesiapa yang ada bela tokek tapi dah stress,tension rasa nak campak atau tembak tokeknya...rasa nak bagi je kat sesiapa yang nak..Bolehlah berikan kat saya.. Harga: PERCUMA lah...kalau jual saya tak mau daripada bebas kat hutan kene ngap ngan binatang lain atau mati...
  11. tech1979

    To Sell Cicak Tokek 90grm - 130grm utk di bela (Pet)

    Salam semua, Bagi yang berminat nak bela tokek, saya mempunyai stok lebih kurang 10 ekor, berat purata dalam 90 - 130grm seekor, Harga Rm400.00 seekor, Location sekitar KL, sila PM inbox jika berminat TQ :)
  12. N

    Wanted Membeli Tokek Dengan Harga TERTINGGI

    Buat masa ini, semua transaksi melibatkan cicak-cicak 420g ke atas amatlah rumit. Ramai owner serik dengan gelagat buyer-buyer yang sebenarnya hanya mencari peluang memperdayakan mereka. Ada yang melibatkan prosedur yang boleh memakan masa sehingga seminggu, manakala faktor keselamatan sering...
  13. my pren

    Ask/Help Tokek akan keluar akta haiwan dilindungi

    salam...aku ada dengar kabar angin tahun depan akan keluar akta tokek dah jadi haiwan yg dilindungi...ada sapa2 yg tau ke pasal akta ni...so kalau betul akta ni keluar bermakna dah jadi pemburu haram laa ya sapa yg dok pegi buru tokek,bela tokek dan memiliki tokek...so kalau jadi mcm ni rasa ada...
  14. azuqka

    Wanted Cicak Tokay KAYU jenis baru

    TOKAY KAYU Salam kepada semua ahli CG Sebelum ni Negara kite di Gegarkan dengan berita Cicak Tokay yg bernilai berjuta - juta RM,semua pencari cicak hanya menangkap cicak Bintit Merah,Tokay Hutan dan Tokay Batu,menjadi buruan/rebutan utama dikalangan broker2 dan penangkap Sebenarnya masih ada...
  15. S

    To Sell Selling tokay gecko

    I'am SEAN FOO from MALAYSIA IN KLANG,need find buyer to buy Gecko any country buyer, please contact me via phone +60122468980 or email:[email protected] every time so now,I have several Gecko in my hand to offer for sale every size that all by condition simply for settlement all off business...
  16. JAYPB

    Wanted Tokek Batu Lidah Bulat SEGERA

    sesiapa ada tokek batu lidah bulat hubungi aku segera..nak cukupkan kuota..lagi 2 ekor aje...harga sekilo memang lumayan..rm80k sekilo..SEGERA...
  17. O

    To Sell Cicak Tokek

    Salam Kawan2 CGrian... Saya sekadar menyampaikan hajat rakan... Beliau mempunyai 10 ekor cicak tokek yang hendak dijual secara lump sump... Malangnya...berat semua tokek cuma antara 300gm-350gm sahaja.... Kalau ade sesiapa yang betul2 berhajat...bolehlah PM saya... Bukan apa...rakan nie dah...
  18. M

    Wanted *(TIDAK MELAKUKAN URUS NIAGA LAGI) Membeli Cicak Tokek!!!!! TERHANGAT DI PASARAN....

    Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia saya ingin menawarkan PERKHIDMATAN MEMBELI CIcak Tokek. NAMA :EN JAMARI NOMBOR TELEFON : 013-3553666 @ NAMA : EN. HANIFF NOMBOR TELEFON : 017-6506163 EMAIL : [email protected] YM : [email protected] KAWASAN : SEMENANJUNG MALAYSIA, SABAH DAN...
  19. RMteam

    Wanted Sarawak Tokek Buyer / Pembeli Tokek Sarawak

    Info terkini 30 mac 2011 TOKEK DIKEHENDAKI TOKEK BINTEK MERAH 425gram ~ 499gram ~ RM3,000,000.00 ke RM7,000,000.00 (Bersih utk Owner. Broker kami bayar bergantung kepada bilangan broker) 500gram ~ ke atas ~ Harga Mula RM8,000,000.00 dan seterusnya (Bersih utk Owner. Broker kami bayar...
  20. keisavi

    To Sell Tokek Batu 3.5Kg

    Ada tokek batu 3.5kg, (LIDAH BULAT) area penang, tak payah cerita panjang, sapa nak beli ...pm i ..bagi harga, i bawa barang terus jumpa dgn buyer ..
Top
Log in Register