BTC USD 24,339.9 Gold USD 1,788.81
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Mencari buyer tokek

JAYPB

Active+ Member
Messages
3,546
Joined
Jul 31, 2009
Messages
3,546
Reaction score
4
Points
25
sedang mencari buyer tokek:
barang ada kat kuala kurau perak
berat 330g
panjang 16 inci 2 hun
seekor sahaja..
 
Sponsored Post

12jaj

Active Member
Messages
1,023
Joined
May 25, 2011
Messages
1,023
Reaction score
0
Points
25
seekor kalau susah sket bro, sbb kalau diikutkan kecik sgt 2, tp try tgk mamat ni annorex, dia ada buka thread, buyer international membeli barang2 mistik/tokek... tokek kalau 330g ni dia nak kalau x silap dlm 4-5 ekor. try refer dia. barang ada ni maksudnya bro tgk sendri ke camne? atau kes 'DI SANA CERITA DI SINI DERITA' A.K.A kes tokek astrok (tokek yg belum tentu kewujudannya)? hati2 bro kadang2 org men cakap je last2 g tgk xda apa pr tokek 2 sebenarnya biawak... huhuhu
 

JAYPB

Active+ Member
Messages
3,546
Joined
Jul 31, 2009
Messages
3,546
Reaction score
4
Points
25
seekor kalau susah sket bro, sbb kalau diikutkan kecik sgt 2, tp try tgk mamat ni annorex, dia ada buka thread, buyer international membeli barang2 mistik/tokek... tokek kalau 330g ni dia nak kalau x silap dlm 4-5 ekor. try refer dia. barang ada ni maksudnya bro tgk sendri ke camne? atau kes 'DI SANA CERITA DI SINI DERITA' A.K.A kes tokek astrok (tokek yg belum tentu kewujudannya)? hati2 bro kadang2 org men cakap je last2 g tgk xda apa pr tokek 2 sebenarnya biawak... huhuhu

kat annorex dah bagi tau..dia diam aje...brg gerenti ada...dekat rumah aku aje...
 

12jaj

Active Member
Messages
1,023
Joined
May 25, 2011
Messages
1,023
Reaction score
0
Points
25
kat annorex dah bagi tau..dia diam aje...brg gerenti ada...dekat rumah aku aje...

orait, no hal, dia nak prepare raya la 2, hehehe.... g.Luck TT :)
 

annorex

Active Member
Messages
1,088
Joined
May 25, 2008
Messages
1,088
Reaction score
2
Points
25
kat annorex dah bagi tau..dia diam aje...brg gerenti ada...dekat rumah aku aje...

Mane ade diam bro.. kan dah reply :)

Masalahnye sekor.. brt pula kat sempadan.

Sy perlukan 330-349g 8 ekr tuk set..
 

12jaj

Active Member
Messages
1,023
Joined
May 25, 2011
Messages
1,023
Reaction score
0
Points
25
Raya.. raya juga tapi biz tetap jalan :D

ha tgk tu TT, ni br semangat, saya pun raya tp biz jalan, dok usha 1 kat sabah, huhuhu...

TT try cari 8 ekor kalau leh, x pun cuba bagi beso sket, sampai 380 ke, rasanya annorex amik 380g sekor... kan annorex??? kan?kan?
 

annorex

Active Member
Messages
1,088
Joined
May 25, 2008
Messages
1,088
Reaction score
2
Points
25
ha tgk tu TT, ni br semangat, saya pun raya tp biz jalan, dok usha 1 kat sabah, huhuhu...

TT try cari 8 ekor kalau leh, x pun cuba bagi beso sket, sampai 380 ke, rasanya annorex amik 380g sekor... kan annorex??? kan?kan?

Semoga berjaya bro.. informer sy pun bgtau ade tokek 400+g kat Sabah :)cgrock

Kan.. :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register