cicak tokek

  1. R

    To Sell Tokek 450 gram dan panjang 14 inci

    Assalamualaikum Cgrian semua Nak tanya ada lagi ke buyer tokek nie Kalau ada sila info k Mana tau boleh buat duit raya
  2. my pren

    Wanted Cicak tokek

    salam...ada sapa memiliki cicak tokek untuk dijual tokek yg dicari - berat 430gm minima - panjang tokek 14 inci minima tolong tulis tarih hari pic di amil pada kertas A4 dan letak kan sebelah cicak tokek yang hendak dijual. sila wasap pic tokek ke no 01119440234.
  3. fxfreakstar

    Wanted Brg mistik rare dicari!! Buyer sedia ada

    Assalammualaikum, hamba nak cari mereka2 yg ada barang ni, Delima merah air, xkisah walaupon 1 gelas, yg penting ori, video diperlukan, sila pm hamba Wang sukarno bergulung, bkn melengkung ye, bergulung atas gelas berisi air sejuk. Video diperlukan gak. Tokek berat 500 grm keatas. Video...
  4. gmsatria

    Wanted Tokek merah

    Salam semua..sy mencari tokek merah berat lebih 450g untuk dibela.nak seekor shj. Harga tawaran xlbh RM500.jd pd sesape yg xnk bela da..bg sy bela plak la yer. Area kl selangor di alu2kan. Terima kasih. PM details kalau nk jual yer.
  5. userun

    Wanted Pinjaman bisnes tokek

    Salam, mcm mana aku nak mulakannya ek. Kawan aku memerlukan RM20k untuk urusan dia menjual tokkei/ tokek. Semua kawan2 terdekat aku mmg takde RM20k tu, nak suruh diorang buat loan, mmg diorang tak sanggup. takut kene tipu ke apa ke. Jadi kawan aku yg nak jual tokkei ni urusan dokumen pengesahan...
  6. [V]endetta

    To Sell VITAMIN untuk Tokay gecko / pokke / tekek / tokek bintik merah CEPAT BESAR!

    Dapatkan vitamin untuk merangsang tumbesaran tokek. Diperbuat daripada 100% bahan semula jadi dan terbukti lulus ujian kesihatan mengikut kriteria international buyer. Terdapat beberapa pelanggan kami yang membeli untuk menaikkan berat tokek yang telah susut akibat perjalanan jauh ataupun akibat...
  7. [V]endetta

    To Sell [SOLD] please delete this thread

    deleted thank you
  8. JAYPB

    To Sell Mencari buyer tokek

    sedang mencari buyer tokek: barang ada kat kuala kurau perak berat 330g panjang 16 inci 2 hun seekor sahaja..
  9. annorex

    Wanted Buyer international nak beli tokek 330g & barang-barang mistik

    Assalamualaikum & Salam 1Malaysia.. Kami akan menganjurkan pembelian Tokek Gecko berat minima 330g & barang-barang mistik.. di Bukit Mertajam, Penang pada 31/07-01/08/11 (Ahad & Isnin). Kriteria Tokek Gecko yg dibeli 1. Keadaan sihat & tidak luka 2. Perut dalam keadaan normal (x padat) 3...
  10. 12jaj

    Wanted Tokek 400g - 2 kilo ke atas

    assalamulaikum bagi sesiapa yang ada tokek/gecko yang beratnya 400g ke 2 kilo(lebih pun xpa janji betul2 wujud dan betul2 nak jual),inilah peluang anda untuk menjana pendapatan hasil dari usaha keras anda untuk menternak gecho hingga besar sebegini :D bg yg betul2 ada tokek dan berminat untuk...
  11. S

    Wanted Tokek 400g ke atas

    sesape ade tokek berat 400g ke atas sila pm segera untuk urusniaga.. tq..
  12. [V]endetta

    To Sell PANAS! TOKEK BINTIK MERAH / TOKAY GECKO 230g ~ 240g untuk dijual RM777 sahaja!!

    TOKEK BINTIK MERAH / TOKAY GECKO untuk dijual pada harga RM777 seekor. Berat lingkungan 230g ~ 240g. Boleh datang amik sendiri (area gombak) atau kita hantar (area KL). Hubungi talian 0122465394 untuk keterangan lanjut. Siapa cepat dia dapat!! :)cgrock Tokek telah di kuarantin selama sebulan...
  13. moshama

    To Sell Cicak tokek

    Salam.. sy ada seekor cicak ni.sy x berapa arif pasal binatang ni..cuma sy dgr2 ada org yg beli cicak ni..jadi sy nak tanya warga Cg yg arif pasal bidang ni..cicak yg sy ada ni jenis apa?ada harga ke klu sy jual?klu ada sy nak jual.klu x de, x pe.jd pet sy je la :D gambar ada sy sertakan...
  14. sya102003

    Wanted Tokek bintik merah

    Salam...kpda warge2 CG,sy disini ingin membeli tokek bintik merah dengan harga yg masuk akal..berat minimun ialah 400g..kpade sape2 yg ada,bleh pm sy...hnya untuk kwasan melaka,n.sembilan dan kl...
  15. Sufian84

    Wanted Membeli Tokek 450gram

    Kami pembeli Tokek berlesen..Syarikat beroprasi di Kuala Lumpur. Kepada pemilik2 yang ingin menjual tokek seberat 350 HINGGA 450gram keatas boleh PM saya. -Harga secara rundingan Face to Face -Ada surat perjanjian dan prosedur jualbeli. -Bayaran pendahuluan disediakan. -Bayaran penuh mengikut...
  16. K

    To Sell Gecko ekor bercabang

    Assalam kepada peminat/pencari tokek ekor bercabang - hanya pembeli yang serius aje di layan - broker / orang tengah atau sekutu dengannya tidak di layan. wat habis credit aje. - kelebihan tokek ini sangat diperlukan bagi mereka yang mengetahui - harga tawaran yang menarik sahaja akan diterima...
  17. ahmad139

    To Sell Tokek hijau ..sesiapa yang mampu

    salam kepada warga cg harap kepada buyer dan broker buyer tolong sattlekan deal member aku dah ada di lokasi owner untuk deal cuma sekarang tidak jumpa lagi buyer dan broker yang jujr..please serious buyer dan broker buyer sebab ada barang lain nak turun lagi jika berjaya deal...
  18. roybizz

    Wanted Tokek EMAS

    sesiapa yang ada tokek berat 400gram ke atas boleh la menghubungi saya di talian 0139709195... roy.. harga yang ditawarkan oleh anda kita akan bincang...semestinya harga terbaik.. sama 2 puas hati.... :) :D :) :D :)cgrock :)paid :)
  19. kaYaIlmu

    To Sell 5 ekor TOKEK BINTIK MERAH

    Salam , straight to the point ,ada 5 eko tokek bintik merah untuk dijual .. tokek 1: 100gm keatas tokek 2: 240gm tokek 3: 240gm keatas hingga 300gm tokek 4: 240gm keatas hingga 300gm tokek 5: 240gm keatas hingga 300gm sebelum nie dah ada bukak thread sal tokek nie ..:) yang tu termasuk...
Top
Log in Register