BTC USD 24,341.3 Gold USD 1,789.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

gecko

  1. moneymind

    Wanted - thread closed - Cicak tokek

    thread closed
  2. JAYPB

    To Sell Tokek di Kemboja

    sesiapa ada buyer di Kemboja/boleh turun kemboja boleh hubungi aku,..skrg ni kawan aku dah sangkut kat kemboja tak tau cara nak bawak balik malaysia tokek tu..maka diambil keputusan urusan jual beli disana..(dalam USD)..ada 4 ekor tokek..400g(seekor) 320g-370g (3 ekor)kalau ada yg sanggup urusan...
  3. insanul

    To Sell Tokek @ Pelaburan

    saya ingin menjual tokek dengan harga sepasang RM1k sahaja.. berat dalam range 160g-200g. stok ada 5 pasang. (amik semua 4k sahaja) kalau nak lagi, kene tunggu selepas masuk hutan. barang akan dihantar sekitar : rawang hingga ipoh. seremban , awal bulan saya akan turun sekali. kalau...
  4. AuraSuccess_88

    Wanted Iklankan tokek untuk dijual disini untuk semua berat

    salam semua..saya upkan n buat satu thread agar kepada yg ada ingin mengiklankan tokek anda bolehlah masuk disini... agar tidak mengganggu thread org lain... saya tolong upkan untuk kawan kita nie.....harap anda dapat berikan kerjasama untuk dia n beri peluang untuk dia berurusniaga tokek di...
  5. whizzkid

    Wanted Deleted

    Deleted deleted
  6. apiez_85

    Wanted Cicak tokek - harga tokek bawah 400g jatuh gila2

    kepada owner-owner tokek atau broker2 tokek aku da pasang kaki tokek sekarang ni kalo ada yg berminat nak jual tokek bolela contact aku.. ni senarai harga terbaru:- tips: jangan sebut depan tokek yg dia nak dijual. pantang tu.kalo x caya cuba la.x lama lepas tu mesti tokek mati :) tambahan...
  7. roolflop

    Wanted Closed

    Closed for view
  8. F

    Wanted Tokek / Gecko

    sya nak beli tokay gecko. weight: 330 keatas Plzz sms or call me: faizal 0139137032/ sms tokay<JARAK>gecko<JARAK> Berat:330keatas<JARAk> Lokasi dan sent to 0139137032:)paid 330-399g:RM50k-100k 400-keatas:RM1m keatas harga boleh dirunding lg... contoh gambar tokek gecko Ini harga yg...
  9. Izan2010

    Wanted Cicak tokek

    Pada sesiapa yg berminat utk menjual cicak tokek yg berat 350gram ke atas,sila hubungi saya..0174975643-IZAN Harga boleh di runding
  10. DolBasir

    To Sell Cicak tokek

    sesiapa yang ingin membeli cicak tokek 320gram keatas hubungi saya. harga cantik jalan.. 0179017821 kalau boleh nak kumpul list buyer2 and list price korang nak ambik kat sini.thanks
  11. Bro_Izantie

    To Sell Tokek 17 ekor nak jual lump sump berat antara 100-285g.

    Salam. Kat member aku dah ada tokek bintik merah dalam 17 ekor...berat antara 200-285 gram..ada buyer offer nak beli semua rm300k!!! Tapi aku nasihatkan agar cari harga tertinggi melalui CG ni...disebabkan tokey2 tokek kat CG hanya nak ambil yg berat 320g ke atas jer, maka aku nak offer lagi...
  12. apiez_85

    To Sell Nak beli tokek direct di Thai??

    aku ada byk kaki2 tokek kat sempadan sana..sempadan thailand kebanyakan owner tokek kat sana xnak bawa barang dieorg ke malaysia sebab takut mati..dah penah jd kat aku :((:((:(( so ada x pembeli2 tokek ni yg nak berurusan terus di thai?? sbb ramai pembeli tokek malaysia (cina) yg direct beli...
  13. AuraSuccess_88

    Wanted Tokek (Gecko) - jenis Bintik Merah Sahaja 10-25/2/2011 tiada jual beli..

    Assalamualaikum dan salam sejahtera saya ingin menawarkan khidmat membeli tokek.kepada yg berminat tiada paksaan sama sekali untuk anda menjual kepada saya.jika anda tidak berminat dipersilakan anda menjual kepada buyer lain. kepada yg berminat bolehlah hubungi saya di: KAWASAN : SEMENANJUNG...
  14. kimy_focus

    To Sell Jual Tokay Gecko 340Gram dan cari tokek 260-290g harga 1k sekor.

    Salam. ak adew tokek untk dijual segera. please offer your best price. Latest Click Image to Enlarge Image Hosting :)cgrock Click Image to Enlarge Image Hosting n ada permintaan untuk tokek 260gram - 290gram. harga dalam 1k seekor. area kota bharu. sape2 nk jual roger ak. Call: NOT...
  15. JAYPB

    To Sell Penjual tokek 250gram kebawah

    Aku buka thread ni untuk sesiapa yang nak jual tokek yang beratnya bawah 250gram..kalau kita jual kat thread jiran sebelah tu asyik kena marah aje...skrg sesiapa pun boleh masuk thread ni..tiada syarat atau peraturan...cuma patuhi peraturan berforum dalam cg..Untuk Buyer tokek boleh le berjual...
  16. ilhamjabil

    To Sell Tokek Kecil 290grm kebawah offer disini

    Assalamualaikum tuan puan...:D Salam tuan puan dengan resminya treat ini ditutup...MOD tolong delete
  17. herry

    Wanted Saya beli tokek dengan harga tinggi

    Ni senarai harga tokek yang saya akan beli: 1) 400 gram = RM1.5juta 2) 500 gram = RM5juta 3) 600 gram = RM7.5juta 4) 700 gram = RM10juta 5) 800 gram = RM12.5juta 6) 900 gram = RM17.5juta jika ada tokek mengikut berat yang saya senaraikan boleh PM saya, cepat2 masih belum terlambat harga tokek...
  18. Saladin

    Wanted Cicak Tokek "Tokay Gecko"

    Assalamualaikum. Selamat datang saya ucapkan kepada penjual/pembela tokek ke rumah saya (Thread Saya). Saya selaku "DIRECT BUYER" dari pembeli tokek (semenanjung) ingin menawarkan harga yang berpatutan untuk membeli tokek anda. Harga yang telah ditetapkan boleh lagi dirunding lagi. Buyer dari...
  19. akuworld

    Wanted Cicak Gergasi "Tokek"

    UPDATE TERBARU....PERHATIAN: PEMBELI DARI HOLLAND AKAN MEMBERHENTIKAN PEMBELIAN TOKEK BERMULA 22 OGOS 2010. JADI SEBARANG URUSAN JUAL BELI MASIH BOLEH DILAKUKAN sehingga 18 OGOS 2010. INI BERITA YANG BARU SAHAJA SAYA TERIMA. TERIMA KASIH. HARAP MAKLUM. Tertakluk kepada sebarang perubahan Salam...
Top
Log in Register