compact disc

  1. Jedi

    To Sell CD case (terpakai) - RM1 satu

    Ada > 60. Yang nipis. Yang tebal ada 6.
  2. SF:Syukri

    To Sell Make money with your woodworking skills!

    Make money with your woodworking skills! Hi If you'd like an easy way to earn part-time income by doing something FUN, go check this out now: ==> http://bit.ly/2HHBZIN My friend Jim, has successfully run a HIGHLY profitable woodworking business from home and he has just released his...
  3. ahmadfetri

    Wanted CD Album KRUjaan V2.0

    Dikehendaki CD Album KRUjaan V2.0. Kaset tak nak Sapa2 ada nak jual, roger saya k. Mahu dijadikan koleksi :D:D :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  4. may4ver

    Wanted Dvd/vcd ceramah agama

    Assalamualaikum Saya nak cari dvd/vcd agama. Yg terpakai pun boleh. Tp biarlah elok lg Wassup saay 0125778002 Tq
  5. Jedi

    To Sell Mencari pembeli CD/DVD terpakai sekitar Pandan Indah.

    (Salam) As topic. :">
  6. albabkebab

    To Sell Sesiapa Berminat Untuk Tolong Burnkan CD

    Assalamualaikum sahabat2 sekalian. Today aku nak offer korang satu job yang senang. Kerja korang senang je. Kerja korang ialah tolong letak movie dalam DVD or CD yang akan aku bekalkan. Aku sendiri tak tahu istilah apa tapi kira aku nak movie tu berada dalam CD or DVD aku la. Upah korang adalah...
  7. A

    Wanted Syarikat printing untuk cover album lagu (CD/DVD)

    salam, orang melayu yg ada buat servis ni sila pm saya bersama pricelist. ramai cina yang buat printing2 camni. mau cari orang melayu lah :)
  8. BeritaGempak

    Wanted CD Panduan Umrah

    Assalamualaikum.. Mak den nak gi umrah dgn bapak den awal thun depan.. jadi dia ada minx tlg carikan CD Panduan Umrah tadi gi pasar malam so diorng ckp x de jual..pening nak cari last2 teringat CG..x nk peningkan kpale just tanya je dlu..kalau2 ade la kan.. klakar gak la bunyi kan tp kalau ada...
  9. rima77

    Wanted CD PC game grand turismo 4

    ada sesiapa yang main game ni dekat pc tak? aku ada masalah download speed lambat, jadi aku ingt nak beli pada sesiapa yang main game ni dekat pc punya, aku nak beli dvd ,kiranya game ni dah burn masuk dvd.. kalau ada sesiapa nak jual reply le k..
  10. ompiku

    Wanted Cd game ps2 yg terbaru 2011

    salam.... Nak beli cd game ps2 yg terbaru 2011 sj, ada siapa2 yg jual tak kt cg ni
  11. shaiful

    Wanted Cd Windows XP Original

    Saya mencari cd Window XP original second Hand. Harga biarlah patut patut...
  12. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted CD/VCD/DVD Rosak

    Salam, Remedy ingin membeli CD/VCD/DVD yang telah rosak. Maksud rosak di sini ialah seperti calar, patah, cd/vcd/dvd yang telah lama dan tidak mahu digunakan lagi. Ya..remedy ingin membeli. Tidak kiralah dalam apa juga kuantiti. harga belian adalah seperti di bawah: 1kg-50kg = RM1.20 per kg...
  13. eboss

    Wanted Servis proses/duplicate CD diperlukan

    Saya memerlukan service munguruskan duplicate CD dari awal sampai siap termasuk print cover CD. Maksudnya bila sampai pada saya CD tu dah terus boleh diedarkan. Siapa yang ada buat kerja nie? :D
  14. gersangnye

    To Sell JOB buat cd karaoke

    ada sesiapa tau camne nak wat cd karaoke tak? kira gambar ada..video ada...pastu nak masukkan lagu siap lirik sekali..
  15. awiefie

    To Sell VCD panduan Asas Internet,Domain,Hosting,Cpanel & FTP

    Salam sejahtera, [1)Adakah anda masih kurang jelas dengan beberapa perkara teknikal seperti domain name, hosting, Cpanel dan juga FTP? 2)Adakah anda tidak berminat dengan ebook yang panjang berjela muka suratnya? 3)Adakah anda mahu memantapkan lagi pengetahuan sedia ada anda mengenai...
  16. legendrace

    Wanted CD game - NEED FOR SPEED UNDERGROUND

    Ingin membeli Cd game NEED FOR SPEED UNDERGROUND.Sesiapa yang nak jual blh msg aku...
  17. darkriez

    Wanted Cd Windows vista ultimate x86

    assalamualaikum.. first sekali kalo saya silap pos thread ni minta mod tolong tukar tempat yg sesuai ye.....pasal sya tak tau nak pos kat mana dah... ade tak member2 cg yg jual cd installer untuk window vista ultimate x86 dan x64? and lagi satu kalo ade jual cd installer win 7 home premium dan...
  18. golden_user2006

    Wanted Buku-buku/cd agama dan motivasi - sapa buleh supply/tahu kat mana nak ambil

    salam, mana2 supplier/agen/sapa2 saja yg terlibat dalam company buku/majalah/agen pengedar .....saya perlukan jenis2 buku agama & motivasi baru cuba2 nak mula niaga bisness ni....mungkin ambik sikit2 dulu utk test market.... yg tahu kat mana nak dapatkan buku2, mohon bantuan...... sila2 tk
  19. rodaira

    Wanted Thread tutup. dah dapat org -- Sape2 buat servis duplicate CD

    Salam... sape2 yg leh wat service duplicate CD, kitaorg nak wat 2000 keping. tlg bgtau kat thread ni kos per CD. kira harga duplicate tu siap CD dgn bekas plastik. jgn bagi harga servis duplicate je. CD beli lain.:)paid:)paid
  20. 12daily_pro

    Wanted CD Drama Jepun - WITH LOVE

    sape ada cite nie... klau leh nk siap ngan senikata la .... aku nk beli - sms ke 0169803217 atau pm aku regenya ... nk cite penuh la ... :D http://www.youtube.com/watch?v=JYqGZT9zFT8&NR=1
Top
Log in Register