Wanted Buku-buku/cd agama dan motivasi - sapa buleh supply/tahu kat mana nak ambil

Recommended Brokers


golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33
salam,

mana2 supplier/agen/sapa2 saja yg terlibat dalam company buku/majalah/agen pengedar .....saya perlukan jenis2 buku agama & motivasi

baru cuba2 nak mula niaga bisness ni....mungkin ambik sikit2 dulu utk test market....

yg tahu kat mana nak dapatkan buku2, mohon bantuan......
sila2

tk
 
Last edited:
Sponsored Post

kembar3

Fun Poster
Joined
Jun 26, 2008
Messages
421
Reaction score
13
Points
15
ko leh amik kat telaga biru or al-hidayah
ko google jer tak pun masa bookfair hari tu leh pilih publisher mana n discuss diskaun yg diberikan. selalunya local boom bagi diskaun 40% dari harga jual.
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
tuan.. tips untuk tuan..
tuan pergi aje kat mana2 kedai buku.. Jalan TAR banyak kedai buku2 agama..
amek beberapa buku tuh.. selak muka surat pertama.
kat situ kan ada detail publisher laa.. author laa..
amek no tepon direct tepon diorang.
amek direct dari publisher slalu nyer murah lagi.
kalo rasa nak kembangkan lagi perniagaan, suruh orang buat buku and tuan publish atas nama company sendiri.. lagi masyuk.
sekadar memberi pandangan :)
 

golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33
tk atas komen/pandangan bro2 sklian.......nak ni baguz kat forum ni...byk idea dpt

mmg masa kat pameran hari tu ado mcm2, tp diorang sibuk dok mjual...tak layan utk penjual2 mcm ni...katanya kena discuss lain hari..... :-?
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,532
Reaction score
560
Points
166
salam,

mana2 supplier/agen/sapa2 saja yg terlibat dalam company buku/majalah/agen pengedar .....saya perlukan jenis2 buku agama & motivasi

baru cuba2 nak mula niaga bisness ni....mungkin ambik sikit2 dulu utk test market....

yg tahu kat mana nak dapatkan buku2, mohon bantuan......
sila2

tk
salam bro..

hang bule call ngan adik aku..dia ngan Pustaka Salam..

nama dia Khairul..nomo dia 017-3946284..

kata kat dia..abang dia Tajul yg mintak tolong..

hang bule story ngan dia..


wassalam


:)
 

golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33


salam bro..

hang bule call ngan adik aku..dia ngan Pustaka Salam..

nama dia Khairul..nomo dia 017-3946284..

kata kat dia..abang dia Tajul yg mintak tolong..

hang bule story ngan dia..


wassalam


:)
tk bro, dah call dio (bincang2)

sape2 yg dpt/tahu lg sila2 maklum.......
 

golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33
salam,

sila2 pengedar/yg tahu kat mana nak dptkan buku2/cd ni....
mohon maklum
tk
 

kelara

Fun Poster
Joined
Apr 6, 2010
Messages
880
Reaction score
0
Points
10
salam,

sila2 pengedar/yg tahu kat mana nak dptkan buku2/cd ni....
mohon maklum
tk

salam bro..

boleh bg bro punyer contact no atau personal e-mail tak? sy ada kenal sorang supplier nanti sy bleh suruh dia contact bro..:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register