BTC USD 68,763.4 Gold USD 2,358.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Buku-buku/cd agama dan motivasi - sapa buleh supply/tahu kat mana nak ambil

golden_user2006

Active+ Member
Messages
3,329
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,329
Reaction score
177
Points
33
salam,

mana2 supplier/agen/sapa2 saja yg terlibat dalam company buku/majalah/agen pengedar .....saya perlukan jenis2 buku agama & motivasi

baru cuba2 nak mula niaga bisness ni....mungkin ambik sikit2 dulu utk test market....

yg tahu kat mana nak dapatkan buku2, mohon bantuan......
sila2

tk
 
Last edited:
Sponsored Post

tuan.. tips untuk tuan..
tuan pergi aje kat mana2 kedai buku.. Jalan TAR banyak kedai buku2 agama..
amek beberapa buku tuh.. selak muka surat pertama.
kat situ kan ada detail publisher laa.. author laa..
amek no tepon direct tepon diorang.
amek direct dari publisher slalu nyer murah lagi.
kalo rasa nak kembangkan lagi perniagaan, suruh orang buat buku and tuan publish atas nama company sendiri.. lagi masyuk.
sekadar memberi pandangan :)
 
salam,

mana2 supplier/agen/sapa2 saja yg terlibat dalam company buku/majalah/agen pengedar .....saya perlukan jenis2 buku agama & motivasi

baru cuba2 nak mula niaga bisness ni....mungkin ambik sikit2 dulu utk test market....

yg tahu kat mana nak dapatkan buku2, mohon bantuan......
sila2

tk

salam bro..

hang bule call ngan adik aku..dia ngan Pustaka Salam..

nama dia Khairul..nomo dia 017-3946284..

kata kat dia..abang dia Tajul yg mintak tolong..

hang bule story ngan dia..


wassalam


:)
 


salam bro..

hang bule call ngan adik aku..dia ngan Pustaka Salam..

nama dia Khairul..nomo dia 017-3946284..

kata kat dia..abang dia Tajul yg mintak tolong..

hang bule story ngan dia..


wassalam


:)

tk bro, dah call dio (bincang2)

sape2 yg dpt/tahu lg sila2 maklum.......
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register