To Sell Sesiapa Berminat Untuk Tolong Burnkan CD

CG Sponsors




albabkebab

Fun Poster
Joined
Sep 15, 2012
Messages
726
Reaction score
64
Points
20
Assalamualaikum sahabat2 sekalian. Today aku nak offer korang satu job yang senang. Kerja korang senang je. Kerja korang ialah tolong letak movie dalam DVD or CD yang akan aku bekalkan. Aku sendiri tak tahu istilah apa tapi kira aku nak movie tu berada dalam CD or DVD aku la. Upah korang adalah RM1 untuk setiap movie. So if korang boleh buat 10 movie so RM10 la korang dpat. Kalo berminat sila pm aku secepat mungkin. Cara deal CD adalah melalui pos manakala wang akan dibank- in selepas kerja dah selesai. Aku kira percaya kat korang la and kalo berminat harap2 korang jangan la nak "kencing" aku.
 
Sponsored Post

MuhdHusaini

Fun Poster
Joined
May 20, 2007
Messages
293
Reaction score
3
Points
15
Salam,
Nak tau gak CD or DVD tu akan play guna DVD player or PC? Sebab cara nak burn utk PC or Player x sama.
 

RnD

Freshie
Joined
Oct 29, 2012
Messages
36
Reaction score
2
Points
11
Berminat. Tapi stock movie dah tinggal sikit
 

dums

Active Member
Joined
Feb 18, 2008
Messages
1,194
Reaction score
0
Points
20
meh nak try banyak tak movie
 

tokmudin

Legendary Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
11,745
Reaction score
367
Points
131
nape tuan tak buat sendiri ..just beli xternal DVD, baru dlm RM100++ je..
 

Mantam

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2012
Messages
734
Reaction score
0
Points
10
TT nak jual DVD cetak rompak secara online kan... pandainyerrr TT
 
Sponsored Post
Top
Log in Register