Wanted Cd Windows vista ultimate x86

CG Sponsors




darkriez

Super Active Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
6,825
Reaction score
7
Points
65
assalamualaikum..
first sekali kalo saya silap pos thread ni minta mod tolong tukar tempat yg sesuai ye.....pasal sya tak tau nak pos kat mana dah...

ade tak member2 cg yg jual cd installer untuk window vista ultimate x86 dan x64?
and lagi satu kalo ade jual cd installer win 7 home premium dan ultimate pon blh pm saya...
dan kalo boleh biarlah di area ipoh senang sikit nak turun sana pasal saya dok kat seri iskandar....
yg penting biar murah ye....


tolong ye..sya urgent ni..:(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)((
 
Sponsored Post

KaZZ

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2008
Messages
2,510
Reaction score
13
Points
25
kalau yg pirate, download je sedara....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register