astro

  1. online007

    To Sell Astro on the go account murah! All Package Under RM100 ! LIFETIME !

    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,:D anda kebosanan? tidak ada plan nak kemana-mana? kadang2 rasa malas nak habis duit keluar jalan2...kan.. kalau ada masa lapang boleh la luangkan masa sikit dengan enjoy tengok ASTRO ON THE GO? .. ianya seperti ASTRO dirumah anda, tetapi ASTRO...
  2. MHaffiezMNazri

    To Sell Astro Outdoor Unit

    This comes without cable as I am using my existing dish after free upgrade to PVR. Price negotiable as always. MYR150 NEGOTIABLE Please WhatsApp me +60182003004 https://api.whatsapp.com/send?phone=60182003004&text=AOU for sale from CG
  3. A

    Wanted Box Astro @ Njoi yang masih elok dan berfungsi

    Salam semua warga CG, Ada tak warga CG yang nak letgo murah2 box ni? kawan guna Kad Astro yang dah di convert kepada Njoi...kawan tgh cari box Astro @ Njoi yang masih berfungsi sbb kawan punya box dah kong...rasa2 mcm kena panahan petir @ halilintar...hahaha...skang ni tv kat umah bergelap...
  4. Ardy

    Wanted Tiang Astro.. sapa ada? lokasi Ipoh

    WTB Tiang Astro.. sapa ada? lokasi Ipoh 019-4344269 ardy wassap boleh
  5. citymall

    Wanted Akaun Channel Terbaik & Pertama Astro

    Sapa ada jual akaun untuk 2 channel tu, tolong beritahu saya yer ... TQ
  6. helmi maryam

    Wanted Pembekal piring astro di sekitar Kuala Pilah

    Salam & selamat sejahtera Saya mencari piring astro Berapa harga termasuk pemasangan Area kuala pilah n9
  7. K

    Wanted Piring astro terpakai

    (WTB) 1) piring astro 2nd terpakai beiol yg buat semak kat rumah korang ... sy beli rm30 sebijik paling mahal. 2)dekoder skybox or openbox (wts) dekoder astro ada 2 bijik ..beyond rm40 n silver rm20 COD area selangor/pj apa2 hal leh pm
  8. M

    To Sell Astro Spare part

    siapa berminat untuk beli set disc astro rm55/set tidak termasuk kos penghantaran. atau berminat nak beli cable astro (putih) 20meter rm10, 40meter rm20.. ambil atas 20qty ada discount.. boleh col 0173244145 / 017- 285 8116 tqqq..:) set disc packages includes; > 65cm Dish (new black color) >...
  9. O

    To Sell Decoder Astro Beyond

    saya nak jual decoder astro beyond sila hubungi saya 0172094652
  10. kijangkelana

    Wanted Astro splitter

    salam CGrians, mano boleh dapek bondo ni eh?
  11. W

    Wanted Astro dish terpakai/baru

    nak beli piring astro terpakai fullset atau baru fullset area kuala terengganu/ bukit pyong. COD. sape ade komen sket. hehe
  12. afiqnan

    Wanted Setting Astro Signal Area Terengganu

    Salam. Seperti tajuk diatas, sapa kat sini yg pandai setting untuk mencari signal astro. Saya dah pasang semua astro dish kat atas atap semua tu. Tapi bab nak cari signal ni mmg susah sikit kot. Sape2 yang pandai dalam bab2 ni boleh tak datang kat umah untuk set semua benda ni. Just cari...
  13. Mata38

    Wanted Piring Astro di KL

    Salam CG, Aku nak cari sebijik piring @str0 yg boleh pakai.. COD area bukit bintang, ampang, pandan, maluri, wangsa, melawati, jelatek.. PM best price :) Terima Kasih
  14. K

    Wanted Piring Astro Terpakai (Lokasi Perak)

    salam/hi warga cg.. saya sedang mencari astro dish terpakai... lokasi kalau boleh saya nak cod dalam kawasan ipoh town.. kuala kangsar pon boleh..jangan sampai grik sudah..haha kalau ada member2 nak jual murah2 boleh reply kat thread ni atau pm details..yang nak jual murah2 je pm/reply...yang...
  15. amazinggold88

    Wanted Piring astro

    ada sapa2 jual piring astro x?area bangi.kalau ada den mau boli.2nd pun xpe.dpt siap kabel lagi bagus:D
  16. M

    Wanted Servis memasang piring astro area Johor

    Salam, Aku mencari seseorang yang boleh/mahir pasang piring astro dan menembak signal astro. Aku guna kotak langit+si line. So memang rasanya tak sesuai utk aku panggil orang astro utk pasangkan. Area Segamat. Harga boleh discuss(tp harap2 tak ler lebih dari org astro sendiri pasangkan..heheh)Thank
  17. Ter Te Kang

    Wanted Piring astro area terengganu

    Salam....satu carigold dan selamat tahun baru 2013 :) saya disini mencari satu set piring astro yang baru atau 2nd yang masih boleh diguna pakai dgn harga yg berpatutan. jika berminat ingin menjual piring astro pada saya boleh pm atau sms saya. no phone : 0139499118 (mie) area terengganu tak...
  18. pemimpin

    Wanted Astro Remote Ori kawasan Gombak @ Wangsa Maju @ Ampang

    Salam...mcm tajuk thread kat atas. Mana aku nak cari remote Astro ori kat kawasan ni. Beli yg tak ori kadang-kadang jalan, kadang-kadang tak. Telefon Astro pun dia kata paling dekat kat Shah Alam (bukan dekat pun dr kawasan aku...) Harap ada yg tau..:)
  19. edy639

    Mencari pemasang ASTRO area Seremban ★★★

    ===work done===
  20. azmi_tshirt

    Wanted Astro dish dan servis pasang

    Salam, sapa ada jual piring astro dan boleh siap pasang? utk skybox aku. area shah alam. sila PM saya ye? tq
Top
Log in Register