BTC USD 23,124.7 Gold USD 1,927.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara nak tonton siaran TV dan Astro online secara percuma

khairulikhwan68

Freshie
Messages
49
Joined
Dec 27, 2013
Messages
49
Reaction score
21
Points
11
unnamed (1).png


Mesti ramai yang selalu nak tengok rancangan kat TV/Astro tapi tak sempat mungkin sebab kerja dan tak sempat nak lepak depan tv.

Dan mungkin juga ada yang kat rumah diorang tiada astro atau langgan astro pakej paling basic je dan tak dapat tengok banyak lagi channel lain di pakej yang lagi mahal.

Saya nak kongsi dengan korang cara paling senang dan free je nak tengok TV dan Astro online dengan 3 langkah mudah je.

1. Korang pegi kat laman web http://www.tvmalaysia.online
2. Klik dan pilih mana2 channel yang korang nak tengok
3. Layan :cool:

Apa yang sy suka dengan laman web ni ialah kat sini banyak channel2 astro yang boleh tengok contoh WARNA, CITRA, BOO, HBO, CERIA, ARENA, SUPERSPORTS..senang kata banyak channel la boleh layan.
 
Sponsored Post

Sponsored Post

Top
Log in Register