BTC USD 41,674.7 Gold USD 1,775.91
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara nak tonton siaran TV dan Astro online secara percuma

khairulikhwan68

Freshie
Joined
Dec 27, 2013
Messages
41
Reaction score
13
Points
11
unnamed (1).png


Mesti ramai yang selalu nak tengok rancangan kat TV/Astro tapi tak sempat mungkin sebab kerja dan tak sempat nak lepak depan tv.

Dan mungkin juga ada yang kat rumah diorang tiada astro atau langgan astro pakej paling basic je dan tak dapat tengok banyak lagi channel lain di pakej yang lagi mahal.

Saya nak kongsi dengan korang cara paling senang dan free je nak tengok TV dan Astro online dengan 3 langkah mudah je.

1. Korang pegi kat laman web http://www.tvmalaysia.online
2. Klik dan pilih mana2 channel yang korang nak tengok
3. Layan :cool:

Apa yang sy suka dengan laman web ni ialah kat sini banyak channel2 astro yang boleh tengok contoh WARNA, CITRA, BOO, HBO, CERIA, ARENA, SUPERSPORTS..senang kata banyak channel la boleh layan.
 
Sponsored Post

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
7,488
Reaction score
947
Points
121
mcm best je. betol live ke? atau delay 1 hari?
 

khairulikhwan68

Freshie
Joined
Dec 27, 2013
Messages
41
Reaction score
13
Points
11
yup ada delay sikit dari tv..tp memang live.. yang paling best, channel supersports 1,2,3,4 ade tuu..hehe
 

noblegold

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
2,249
Reaction score
139
Points
43
Dah try banding ngan android box. Android box tu dah delay 1-3 minit. Yang web ni lagi delay 1 minit. Total dalam 4-5 minit banding tv sebenar
 

teapear

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
2,199
Reaction score
368
Points
51
bahaya oo... astro cari owner sampai lubang cacing nnanti.. :ROFLMAO:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register