BTC USD 42,424.1 Gold USD 1,776.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara nak tonton siaran TV dan Astro online secara percuma

Sponsored Post

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,645
Reaction score
285
Points
46
Terbaik laa...ini betul2 gamble punya siaran...takde disclaimer hukum alam punya. Steady bos...nama domain lawa dah bos...kalo terbenam syg juga nanti...steady jek TVIkim tue bos...terbaik2
 

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,645
Reaction score
285
Points
46
hantujudi-cg.png


Ada port nak layan SEPAHTU mcm nie....thorbaik bos! :D
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,311
Reaction score
14,998
Points
2,376
unnamed (1).png


Mesti ramai yang selalu nak tengok rancangan kat TV/Astro tapi tak sempat mungkin sebab kerja dan tak sempat nak lepak depan tv.

Dan mungkin juga ada yang kat rumah diorang tiada astro atau langgan astro pakej paling basic je dan tak dapat tengok banyak lagi channel lain di pakej yang lagi mahal.

Saya nak kongsi dengan korang cara paling senang dan free je nak tengok TV dan Astro online dengan 3 langkah mudah je.

1. Korang pegi kat laman web http://www.tvmalaysia.online
2. Klik dan pilih mana2 channel yang korang nak tengok
3. Layan :cool:

Apa yang sy suka dengan laman web ni ialah kat sini banyak channel2 astro yang boleh tengok contoh WARNA, CITRA, BOO, HBO, CERIA, ARENA, SUPERSPORTS..senang kata banyak channel la boleh layan.

Terima kasih tuan atas perkongsian
Terbaik
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register