BTC USD 39,907.4 Gold USD 1,817.87
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[WTA] Mencari supplier G Shock original

kousakusc

Fun Poster
Joined
Oct 8, 2012
Messages
409
Reaction score
1
Points
15
Assalamualaikum semua,

Di mana boleh saya cari supplier jam tangan g shock original ye? Kalau nak beli direct dari jepun susah tak? Sebab kebanyakan website jepun semuanya dalam bahasa jepun.

Sekian,
Terima kasih.

- Firdhaus Saleh(0196166782)
 
Sponsored Post

adie73

Active Member
Joined
Feb 12, 2013
Messages
1,083
Reaction score
0
Points
20
Cuba masuk sini belispree.com.my.
 

adie73

Active Member
Joined
Feb 12, 2013
Messages
1,083
Reaction score
0
Points
20
TQ tuan, tapi maksud tuan beli direct dari sini atau boleh contact dia untuk beli borong etc?

Tel no tu sblm dtg.beli borong datang terus ofis beso dia di seksyen 7 shah alam.
 

kousakusc

Fun Poster
Joined
Oct 8, 2012
Messages
409
Reaction score
1
Points
15
Bring up this post.
Anyone ada kenal mana mana supplier?
 

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
Bring up this post.
Anyone ada kenal mana mana supplier?

G Terus segambut la bro marco coparation supplier besar tu:D..tak pun absolute time pandan indah, smart time, keat ming trading
 

Hypnosis-Diri

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2014
Messages
8,232
Reaction score
654
Points
111
sy nak pesan satu jer kat tt,jgn bawak customer yg x kenal datang ambik barang kat rumah.

Pengalaman kawan adik sy yg jual jam,hp n laptop kat Keramat:
Dalam seminggu selepas kawan adik sy bawak customer yg dia x kenal datang ambik barang kat rumah dia,rumah dia kene rompak.rugi dalam rm50k jugak.habis semua barang kene sapu.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register