Webe : RM 79 unlimited data, sms dan call.

Recommended Brokers


theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,038
Reaction score
367
Points
81
baru daftar unifi mobile jasa pek rm59.. speed 4G bleh cecah 30mbps.. masuk line H,hampeh..
kena baca terma pek jasa ni.

aku ada terbaca, kalau 3G/HSPA , boleh guna 5GB data je sebulan.

nak tak nak kena 4G juga.
 
Sponsored Post

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,038
Reaction score
367
Points
81
kalau guna pdanet, tm bleh detect tak boss..
ntah la, aku pun tak guna dah benda tu.. tapi tips dia guna berpada2 la.. jgn sehari tibai 50GB donlod.

skrg dah x mcm dulu, rajin donlod mcm2...

youtube dan teaTV kat henpon je slalu..

10GB hotspot sebulan pun dah cukup kalo nak guna kat laptop, bagi aku la.
 

playar

Fun Poster
Joined
Jun 13, 2012
Messages
905
Reaction score
11
Points
15
den port out 1 no tak berjaya... webe sekat... saper ada pengalaman.. kena split dulu ker ? den masih tinggal 2 no lg...
 

monyetsenyum

Fun Poster
Joined
Nov 29, 2010
Messages
287
Reaction score
0
Points
10
den port out 1 no tak berjaya... webe sekat... saper ada pengalaman.. kena split dulu ker ? den masih tinggal 2 no lg...
aku pon kena gak sebab ada sub line. kena terminate sub line atau port semua ja boleh kalau nak split depa xbagi..
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,038
Reaction score
367
Points
81
aku pon kena gak sebab ada sub line. kena terminate sub line atau port semua ja boleh kalau nak split depa xbagi..
Boleh bawak ke SKMM. Kata no contract kan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register