Webe : RM 79 unlimited data, sms dan call.

Recommended Brokers


Sponsored Post

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
21,685
Reaction score
204
Points
123
nak port out

tapi webe ni paling murah

huwaa....

nak g celcom..paling murah pun rm80. baik menten webe je
 

playar

Fun Poster
Joined
Jun 13, 2012
Messages
907
Reaction score
11
Points
15
nak port out

tapi webe ni paling murah

huwaa....

nak g celcom..paling murah pun rm80. baik menten webe je

den dulu pun gini ler pikir... takde dah boleh lawan sim paling murah dgn plan dia... last den tawakal & potong jeeer...
 

monyetsenyum

Fun Poster
Joined
Nov 29, 2010
Messages
287
Reaction score
0
Points
10
memang fikir nak port out ja webe ni.. line slow n xstabil ja akhir2 ni
 

rsat

Fun Poster
Joined
Aug 4, 2011
Messages
721
Reaction score
37
Points
30
Webe ni blh pakai sim kad unifi tak?..Beli unlimited data rm20 7 hari tapi nak tgk iflix asyik sangkut..Kalau youtube ok je..
 
Last edited:

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
21,685
Reaction score
204
Points
123
den dulu pun gini ler pikir... takde dah boleh lawan sim paling murah dgn plan dia... last den tawakal & potong jeeer...
sekarang pakai umobile la? boleh la try

sebab rumah ada unifi...

opis pun ada 800mbps unifi...

cuma masalah kat kg je la..seloww
 

azone1

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2009
Messages
107
Reaction score
0
Points
10
den dulu pun gini ler pikir... takde dah boleh lawan sim paling murah dgn plan dia... last den tawakal & potong jeeer...
sama..saya port ke celcom..sebab data slow sangat..
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
7,913
Reaction score
281
Points
86
aku hepi dgn yoodoo by celcom
150gb 2000minit talk time ..hanya rm105
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,108
Reaction score
690
Points
166
Aku try umobile gx50

Unlimited data , call n sms
Hotspot je skit 5gig saja
Tapi ok la sebab aku x guna hotspot pun
Yg penting data unlimited dan juga speed xde CAPPED

Speed agak bagus 👍🏻👍🏻

Ada x mana2 telco yg offer unlimited tp rege bawah rm 100? advise pliss
 

Attachments

Sponsored Post
Top
Log in Register